سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی بر هم کنش کفسازها و کلکتورهای صنایع فرآوری مواد معدنی از دیدگاه قابلیت کفسازی با استفاده از طرح آزمایشی D-Optimal

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 962

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MINMETALCONF01_111

Index date: 15 December 2016

بررسی بر هم کنش کفسازها و کلکتورهای صنایع فرآوری مواد معدنی از دیدگاه قابلیت کفسازی با استفاده از طرح آزمایشی D-Optimal abstract

در این پژوهش، بر هم کنش کفسازها و کلکتورهای صنعتی از نظر قابلیت کفسازی مورد بررسی قرار گرفته است. به منظور شناسایی تاثیرات متقابل این سورفکتانت ها، سه پارامتر نوع کفساز، نوع کلکتور و نسبت کفساز به کلکتور درمحلول در قالب یک طرح فاکتوریلی D-Optimal بررسی شدند. شاخص کفسازی دینامیکی محلول سورفکتانت ها به عنوان پاسخ در نظر گرفته شد. نتایج تحلیل آماری طرح آزمایشی نشان داد که قابلیت کفسازی مخلوط ها در حضورکفسازهای قویتر و همچنین با افزایش غلظت کفساز افزایش می یابد. مقایسه تاثیرات اصلی و متقابل نیز بیانگر رقابت میان مولکول های کفساز و کلکتور برای جذب در سطح حباب های هوا است به طوری که مولکول های کفساز به دلیل ابعاد کوچکتر و تحرک پذیری بیشتر، سریعتر از مولکوهای درشت و سنگین کلکتور در سطح حباب جذب و سطح رااشباع می کنند؛ بدین ترتیب، فضای کافی برای جذب کلکتور باقی نخواهند ماند. در نتیجه، رفتار کفسازی مخلوط یک کفساز و یک کلکتور، بیش از هر چیز تابعی از قابلیت کفسازی و غلظت کفساز مورد استفاده در مخلوط است.

بررسی بر هم کنش کفسازها و کلکتورهای صنایع فرآوری مواد معدنی از دیدگاه قابلیت کفسازی با استفاده از طرح آزمایشی D-Optimal Keywords:

بررسی بر هم کنش کفسازها و کلکتورهای صنایع فرآوری مواد معدنی از دیدگاه قابلیت کفسازی با استفاده از طرح آزمایشی D-Optimal authors

رضا سیف الدینی

دانشجوی کارشناسی، بخش مهندسی معدن، مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان

حسن قنبری ننیز

دانشجوی کارشناسی، بخش مهندسی معدن، مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان

حمید خوشدست

استادیار فرآوری مواد معدنی، بخش مهندسی معدن، مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان

وحیده شجاعی

استادیار فرآوری مواد معدنی، بخش مهندسی معدن، مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قنبری ننیز، حسن؛ خوشدست، حمید؛ شجاعی، وحیده. (1393) بررسی قابلیت ...
نعمت‌اللهی، حسین. (1381). کانه‌آرایی. (چاپ سوم). تهران: انتشارات دانشگاه تهران. ...
Bulatovic, S.. (2007). Handbook of Flotation Reagents (Chemistry, Theory and ...
Crozier, R.D. (1992). Flotation: Theor, Reagents and Ore Testing. 1 ...
Leja, J.; Schulman, J.H. (1954). Flotation theory: molecular interaction between ...
_ _ _ I _ _ _ _ _ _ ...
Xia, Y.; Peng, F.F. (2007). Frothability cha racterization of residual ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی بر هم کنش کفسازها و کلکتورهای صنایع فرآوری مواد معدنی از دیدگاه قابلیت کفسازی با استفاده از طرح آزمایشی D-Optimal" توسط رضا سیف الدینی، دانشجوی کارشناسی، بخش مهندسی معدن، مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ حسن قنبری ننیز، دانشجوی کارشناسی، بخش مهندسی معدن، مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ حمید خوشدست، استادیار فرآوری مواد معدنی، بخش مهندسی معدن، مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ وحیده شجاعی، استادیار فرآوری مواد معدنی، بخش مهندسی معدن، مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فلزات و مواد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فلوتاسیون کف، کفساز، کلکتور، قابلیت کفسازی، تاثیر متقابل، طراحی آزمایش هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 962 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که <p>در این پژوهش، بر هم کنش کفسازها و کلکتورهای صنعتی از نظر قابلیت کفسازی مورد بررسی قرار گرفته است. به منظور شناسایی تاثیرات متقابل این سورفکتانت ها، سه پارامتر نوع کفساز، نوع کلکتور و نسبت کفساز به کلکتور درمحلول در قالب یک طرح فاکتوریلی D-Optimal بررسی شدند. شاخص کفسازی دینامیکی محلول سورفکتانت ها به عنوان پاسخ در نظر گرفته شد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی بر هم کنش کفسازها و کلکتورهای صنایع فرآوری مواد معدنی از دیدگاه قابلیت کفسازی با استفاده از طرح آزمایشی D-Optimal با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.