سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اهمیت و جایگاه صنعت حمل و نقل در ارتقا و شکوفایی اقتصاد کشور

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 16,706

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

61_6706022322

Index date: 10 October 2005

اهمیت و جایگاه صنعت حمل و نقل در ارتقا و شکوفایی اقتصاد کشور abstract

امروزه حمل و نقل یکی از اجزاء مهم اقتصاد ملی محسوب می گردد و بدلیل داشتن نقش زیربنایی تأثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دار د. این بخش دربرگیرنده فعالیتهایی است که به شکلی گسترده در تمامی زمینه های تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان داشته و در مجموعه فعالیتهای اقتصادی نقش غیرقابل انکاری برعهده دارد. در حال حاضر هزینه حمل و نقل در قیمت تمام شده کالا در کشورهای توسعه یافته، در حال توسعه و کل جهان 5 درصد می باشد. ا ین ارقام با توجه به ارزش تجارت جهانی موجب گشته تا زیربخش / 8 و 4 /25 ، 4/ به ترتیب 3خدمات تبدیل به یک صنعت و بازار مناسب گردد بطوری که در سال 2001 حجم بازار حمل و نقل آسیا بیش ا ز 130میلیارد دلار بوده اس ت. لذا کاهش هزینه حمل و نقل و بالتبع کاهش هزینه عرضه کالای تولیدی به بازارهای مصرف نقش زیادی در توان رقابت و گسترش سایر بخشهای اقتصاد از جمله صنعت و نهایتاً اقتصاد ملی دارد، لذا برای برنامه ریزیهای آینده، بررسی جایگاه کنونی و پتان سیل حمل و نقل در اقتصاد کشور، چشم انداز آتی جهانی آن و شناخت کمبودها و مشکلات مربوطه از گامهای ضروری اولیه می باش د. در این مقاله با بررسی جایگاه حمل و نقل در اقتصاد کشور و ارزش افزوده، وضعیت موجود و آینده حمل و نقل ایران درجهان و تحولات اقتصادی بخش حمل و نق ل به تفصیل مورد بررسی قرار خواهد گرف ت. در انتها نیز بر لزوم سرمایه گذاری برای توسعه و نگهداری زیربناها، ناوگان و تجهیزات موجود از طریق ارتقای کیفیت فنی و دانش مدیریت سیستمهای حمل و نقل، تاکید می گردد

اهمیت و جایگاه صنعت حمل و نقل در ارتقا و شکوفایی اقتصاد کشور Keywords:

اهمیت و جایگاه صنعت حمل و نقل در ارتقا و شکوفایی اقتصاد کشور authors

عبدالرضا رضایی ارجرودی

کارشناس ارشد راه و ترابری، پژوهشکده حمل و نقل وزارت راه و ترابری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمودصفارزاده و جواد هدایتی، بررسی مشکلات و معضلات ترانزیت کالا ...
اسماعیل آیتی، روابط متقابل حمل و نقل زمینی و اقتصاد ...
سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور، تحولات حمل ...
موسسه تحقیقات اقتصادی دانشگاه تربیت مدرس، عرضه و تقاضای حمل ...
سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور، تحلیلی از ...
وزارت راه وترابری، معاونت اداری ومالی، مجموعه گزارشهای تدوین برنامه ...
راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمار فعالیتهای راه آهن جمهوری ...
سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور، طرح درآمدزایی ...
سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور، طرح درآمدزایی ...
- سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور، سالنامه ...
- سازمان بنادر و کشتیرانی، گزارش عملکرد سالیانه بنادر و ...
- کارنامه خزش سه ساله، مجله ترابران، شماره 22 خرداد ...
- سازمان هواپیمایی کشوری، گزارش آماری عملکرد اقتصادی، پاییز 1378 ...
- محمود حجتی، نگاهی به آینده حمل و نقل کشور ...
- کمیته تلفیق برنامه بخش راه وترابری، گزارش تدوین مرحله ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اهمیت و جایگاه صنعت حمل و نقل در ارتقا و شکوفایی اقتصاد کشور" توسط عبدالرضا رضایی ارجرودی، کارشناس ارشد راه و ترابری، پژوهشکده حمل و نقل وزارت راه و ترابری نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صنعت، حمل و نقل، اقتصاد هستند. این مقاله در تاریخ 18 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 16706 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه حمل و نقل یکی از اجزاء مهم اقتصاد ملی محسوب می گردد و بدلیل داشتن نقش زیربنایی تأثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دار د. این بخش دربرگیرنده فعالیتهایی است که به شکلی گسترده در تمامی زمینه های تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان داشته و در مجموعه فعالیتهای اقتصادی نقش غیرقابل انکاری برعهده دارد. در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اهمیت و جایگاه صنعت حمل و نقل در ارتقا و شکوفایی اقتصاد کشور با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.