سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و ساخت آب شیرین کن خورشیدی با بهینه سازی مصرف انرژی به روش اسمز معکوس در اندازه تجاری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,869

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCESI01_203

Index date: 24 January 2017

طراحی و ساخت آب شیرین کن خورشیدی با بهینه سازی مصرف انرژی به روش اسمز معکوس در اندازه تجاری abstract

دستگاه های اب شیرین کن اسمز معکوس با بهره گیری از انرژی خورشیدی خصوصا در شرایط فاقد شبکه برقسراسری قابل استناد، جهت تصفیه اب گزینه بسیار مناسبی به شمار می روند. در دستگاه آب شیرین کنمبتنی بر این روش باطری و یا سایر تجهیزات ذخیره انرژی برای ذخیزه سازی انرژی به کار گرفته میشوند.استفاده از سیستم اسمز معکوس یکی از چندین روش تصفیه اب شور به شیرین به شمار می رود اما اینروش زمانی بهینه و بصرفه خواهد بود که عوامل بهینه سازی و صرفه جویی انرژی در سیستم مبتنی بر این روشاعمال گردد در این تحقیق ما سیستمی برای ارائه ی بیشترین راندمان انرژی و همچنین به دست آوردن بیشترینحجم آب تصفیه شده از دستگاه در واحد زمان را طی سه روش ارائه کرده ایم. 1) استفاده از سلول های خورشیدیبا زاویه ی 30 درجه نسبت به همدیگر در راستای شمال جنوب جهت بهبود قدرت اخذ شده از انرژیخورشید 2)استفاده از پیشروی آب با فشار متغییر با استفاده از منبع ذخیره آب 3) استفاده از پیش تصفیه سهمرحله ای شامل پیش فیلتر برای حذف میکروب ها، ذرات معلق و استفاده از فیلتر کربن برای حذف کار موجوددر آب که حذف تاثیرات منفی در TFC و TFM غشایی می شود. با به کارگیری حالت اول و استفاده از سلولهای خورشیدی به صورت V شکل با زاویه ی 30 درجه به افزایش 20 درصدی راندمان انرژی رسیدیم همچنینبا استفاده از پیشروی آب با فشار متغییر حجم به کار بردن سیستم پیش تصفیه باعث افزایش 30 درصدیراندمان شدیم.

طراحی و ساخت آب شیرین کن خورشیدی با بهینه سازی مصرف انرژی به روش اسمز معکوس در اندازه تجاری Keywords:

دستگاه آب شیرین کن , اسمز معکوس , فشار متغییر , پیش تصفیه سه مرحله ای

طراحی و ساخت آب شیرین کن خورشیدی با بهینه سازی مصرف انرژی به روش اسمز معکوس در اندازه تجاری authors

آرش نضیری

کارشناسی ارشد ، مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، گروه مکانیک، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

مهران محمدیان

دانشجوی کارشناسی ارشد ، مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، گروه مکانیک، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
B odalo-Santoyo A., Gomez Carrasco J.L., Gomez -Gomez E., Maximo ...
Vyas H. et al. "Modus operandi for maximizing energy efficiency ...
Kumarasamy S. et ol. "Optimal operation of battery-less solar powered ...
jamejamon line.ir/on _ i ne/670829181172334227 ...
dana. ir/News/1770 18 .htmlana. ir/News/ 1770 18.html ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و ساخت آب شیرین کن خورشیدی با بهینه سازی مصرف انرژی به روش اسمز معکوس در اندازه تجاری" توسط آرش نضیری، کارشناسی ارشد ، مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، گروه مکانیک، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران؛ مهران محمدیان، دانشجوی کارشناسی ارشد ، مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، گروه مکانیک، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین مسابقه کنفرانس بین المللی جامع علوم مهندسی در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دستگاه آب شیرین کن، اسمز معکوس، فشار متغییر، پیش تصفیه سه مرحله ای هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2869 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دستگاه های اب شیرین کن اسمز معکوس با بهره گیری از انرژی خورشیدی خصوصا در شرایط فاقد شبکه برقسراسری قابل استناد، جهت تصفیه اب گزینه بسیار مناسبی به شمار می روند. در دستگاه آب شیرین کنمبتنی بر این روش باطری و یا سایر تجهیزات ذخیره انرژی برای ذخیزه سازی انرژی به کار گرفته میشوند.استفاده از سیستم اسمز معکوس یکی از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و ساخت آب شیرین کن خورشیدی با بهینه سازی مصرف انرژی به روش اسمز معکوس در اندازه تجاری با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.