سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی استاتیک خواص پتروفیزیکی با استفاده از داده های لاگ برای تعیین محل چاه بعدی در یکی از مخازن هیدروکربوری ایران

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 965

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCESI01_264

Index date: 24 January 2017

مدل سازی استاتیک خواص پتروفیزیکی با استفاده از داده های لاگ برای تعیین محل چاه بعدی در یکی از مخازن هیدروکربوری ایران abstract

شبیه سازى مخزن، یکى از ابزارهاى مهم و پیشرفته براى توسعه و مدیریت مخازن نفتى مى باشد، که روش های متفاوتی برای مدل سازی سه بعدی مخزن وجود دارد. این مطالعه تلاشی برای ایجاد مدل سه بعدی ساختمانی - پتروفیزیکی که جهت برنامه های توسعه ای میدان ضروری است، می باشد. در این مطالعه روش زمین آمار برای مدل سازی سه بعدی یکی از میادین نفتی ایران مورد استفاده قرار گرفته است. برای انجام مدل سازی از کلیه داده های در دسترس، از قبیل اطلاعات ژئوفیزیکی، نمودارهای چاه پیمایی، داده های ارزیابی پتروفیزیکی استفاده گردید. برای تهیه مدل های ساختمانی و پتروفیزیکی از نرم افزار پترل استفاده شده است. بدین منظور داده های مربوط به 5 حلقه چاه حفر شده در این میدان پس از آماده سازی بصورت رقومی وارد محیط نرم افزار پترل گردیدند. از مراحل کار مدل سازی می توان به شبکه بندی، ساخت افق های مخزنی، لایه بندی، درشت نمایی و تخمین و تعریف واریوگرام تجربی برای داده های اشاره کرد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که تخلخل در زون پایینی تا میانی بین 11 تا 19 درصد و همچنین در زون میانی تا بالایی بین 0 تا 11 درصد می باشد. نتایج نشان می دهد که در زون بالایی تخلخل در قسمت های مرکزی میدان بسیار کم و محدود است اما در قسمت های شمال غربی و جنوب و جنوب شرقی مقادیر مناسبی را دارا می باشد. اما در خصوص زون پایینی نتیجه متفاوت است. در این زون تخلخل در قسمت های مر کزی مناسب است و به طور کلی روی کمربند شمال شرق، جنوب غرب مقادیر قابل توجهی از لحاظ تخلخل دارا می باشد. این نتایج حاکی از آن است که (در صورت بسنده کردن به مقادیر تخلخل ) برای تعیین محل چاه بعدی با توجه به تخلخل ( 11 تا 19 درصدی) زون پایینی تا میانی، حفاری روی کمربند شمال شرقی،جنوب غربی قابل قبول می باشد.

مدل سازی استاتیک خواص پتروفیزیکی با استفاده از داده های لاگ برای تعیین محل چاه بعدی در یکی از مخازن هیدروکربوری ایران Keywords:

مدل سازی استاتیک خواص پتروفیزیکی با استفاده از داده های لاگ برای تعیین محل چاه بعدی در یکی از مخازن هیدروکربوری ایران authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مطیعی، (1372) زمین شناسی ایران، زمین شناسی زاگرس، انتشارات سازمان ...
Gringarten, A. C. (1998). Evolution of Reservoir Management Techniques: From ...
Pyrcz, M. J., & Deutsch, C. V. (2014). Geostatistical reservoir ...
Sadoun, B., Al-Bayari, O., & Al Rawashdeh, S. (2014). Open ...
Fischer, K., & Henk, A. (2013). A workflow for building ...
Germay, C., Richard, T., Mappanyompa, E., Lindsay, C., Kitching, D., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی استاتیک خواص پتروفیزیکی با استفاده از داده های لاگ برای تعیین محل چاه بعدی در یکی از مخازن هیدروکربوری ایران" توسط جابر عزیزی؛ یاسر عزیزی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین مسابقه کنفرانس بین المللی جامع علوم مهندسی در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل سازی سه بعدی، پارامترهای پتروفیزیکی، زمین آمار، پترل، تخلخل هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 965 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شبیه سازى مخزن، یکى از ابزارهاى مهم و پیشرفته براى توسعه و مدیریت مخازن نفتى مى باشد، که روش های متفاوتی برای مدل سازی سه بعدی مخزن وجود دارد. این مطالعه تلاشی برای ایجاد مدل سه بعدی ساختمانی - پتروفیزیکی که جهت برنامه های توسعه ای میدان ضروری است، می باشد. در این مطالعه روش زمین آمار برای مدل سازی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی استاتیک خواص پتروفیزیکی با استفاده از داده های لاگ برای تعیین محل چاه بعدی در یکی از مخازن هیدروکربوری ایران با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.