سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی راندمان رسوب زدایی رسوبگیر لوله گردابی در ابتدای کانال ها

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,929

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IDNC01_085

Index date: 12 January 2006

بررسی راندمان رسوب زدایی رسوبگیر لوله گردابی در ابتدای کانال ها abstract

لوله گردابی (Vortex tube) از جمله سازه های جدا کننده رسوب بستر میباشد که در ابتدای کانال انتقال احداث میگردد .این رسوبگیر به دلیل ابعاد کوچکتر و نصب راحت تر، اقتصادی تر میباشد و میتواند بطور دائم مورد بهره برداری قرار گیرد . طرح بهینه لوله گردابی مستلزم یافتن ابعادی است که بتواند راندمان تله اندازی را افزایش و کمترین تلفات آب را داشته باشد .در مطالعه حاضر با ساخت مدل آزمایشگاهی تلاش شده است تا تأثیر متغیرهایی چون قطر لوله و زاویه قرارگیری لوله، تحت شرایط هیدرولیکی مختلف بررسی شود . نتایج این پژوهش نشان می دهد که راندمان تله اندازی به عدد فرود جریال بستگی دارد، به طوریکه با افزایش عدد فرود ، ابتدا راندامان تله اندازی افزایش و سپس کاهش می یابد . بیشترین راندمان تله اندازی در محدوده 0/6 می باشد. میزان تلفات آب نیز با افزایش عدد فرود کاهش می یابد به طوریکه بیشترین میزان تلفات آب 8/5 درصد برای عدد فرود 0/2 و کترین آن 4 درصد برای عدد فرود 1/09 بوده است. قدار تلفات آب برای عدد فرود 0/6 تا 0/8 حداکثر 7 درصد می باشد.

بررسی راندمان رسوب زدایی رسوبگیر لوله گردابی در ابتدای کانال ها Keywords:

بررسی راندمان رسوب زدایی رسوبگیر لوله گردابی در ابتدای کانال ها authors

ایمان موذن

کارشناس ارشد، مدیریت مطالعات رسوب سازمان آب و برق خوزستان، اهواز

محمود شفاعی بجستان

استاد، گروه سازه های آبی، دانشکده مهندسی علوم آب،دانشگاه شهیدچمران

هوشنگ حسونی زاده

معاون مطالعات پایه و طرح های جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، اه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جعفر زاده، اسماعیل. 1371. روشهای کنترل رسوب در شبکه های ...
شفاعی بجستان، محمود. 1378. هیدرولیک رسوب، چاپ دوم، دانشگاه شهید ...
شفاعی بجستان، محمود. 1378. درسنامه مدل‌های فیزیکی و هیدرولیکی، گروه ...
Atkinson Edmund. 1995. A Numerical Model for Predicting Sediment Exclusion ...
Atkinson Edmund. 1994. Vortex-Tube Sediment Extractors. Journal of Hydraulic Engineering, ...
S anmuganthan K and Lawrence P. 1980. Design of Vortex ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی راندمان رسوب زدایی رسوبگیر لوله گردابی در ابتدای کانال ها" توسط ایمان موذن، کارشناس ارشد، مدیریت مطالعات رسوب سازمان آب و برق خوزستان، اهواز؛ محمود شفاعی بجستان، استاد، گروه سازه های آبی، دانشکده مهندسی علوم آب،دانشگاه شهیدچمران؛ هوشنگ حسونی زاده، معاون مطالعات پایه و طرح های جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، اه نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لوله گردابی، رسوب، جریان چرخشی، آبگیر، جداکننده رسوبات هستند. این مقاله در تاریخ 22 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2929 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لوله گردابی (Vortex tube) از جمله سازه های جدا کننده رسوب بستر میباشد که در ابتدای کانال انتقال احداث میگردد .این رسوبگیر به دلیل ابعاد کوچکتر و نصب راحت تر، اقتصادی تر میباشد و میتواند بطور دائم مورد بهره برداری قرار گیرد . طرح بهینه لوله گردابی مستلزم یافتن ابعادی است که بتواند راندمان تله اندازی را افزایش و کمترین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی راندمان رسوب زدایی رسوبگیر لوله گردابی در ابتدای کانال ها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.