سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و مقایسه نرم افزارهای SSIIM و CCHE2D در تعیین عمق آبشستگی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 585

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAUD01_128

Index date: 24 January 2017

بررسی و مقایسه نرم افزارهای SSIIM و CCHE2D در تعیین عمق آبشستگی abstract

در مقاله ی حاضر به بررسی و مقایسه ی دو نرم افزار SSIIM و CCHE2D برای شبیه سازی عددی آبشستگی اطراف آبشکنپرداخته شده است. نتایج خروجی از مدلها نشان میدهد که هر دو مدل به طور کیفی به درستی الگوی جریان در ناحیه ی موردبررسی را شبیه سازی می کنند. اما تفاوت هایی در نتایج حاصل از مدلسازی در دو نرم افزار فوق الذکر وجود دارد که ناشی از نحوه یحل معادلات و تواناییهای متفاوت در این دو نرم افزار است. در این مقاله به بررسی توانایی ها و محدودیت های این دو نرم افزار درپیش بینی عمق آبشستگی پرداخته شده است.

بررسی و مقایسه نرم افزارهای SSIIM و CCHE2D در تعیین عمق آبشستگی Keywords:

بررسی و مقایسه نرم افزارهای SSIIM و CCHE2D در تعیین عمق آبشستگی authors

فاطمه تاجیک جلایری

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قنواتی، م، خداشناس، س.ر0، اسماعیلی، ک. بررسی و مقایسه نرم ... [مقاله کنفرانسی]
مغربی، م. مقایسه CCHE2Dمدل‌های و MIKE21 FM در شبیه سازی ... [مقاله کنفرانسی]
فقیه الاسلام جهرمی، ع. شبیه‌سازی عددی الگوی جریان و رسوب ...
Wu, W.(20 07). Computational River Dynamic. Taylor & Francis Publication. ...
NCCHE Publication. (2009) .CCHE-MESH :2D Structured mesh generation Manual. School ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و مقایسه نرم افزارهای SSIIM و CCHE2D در تعیین عمق آبشستگی" توسط فاطمه تاجیک جلایری، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی بهره برداری بهینه از منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبشستگی، آبشکن، مدل عددی ،CCHE2D، مدل عددی SSIIM هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 585 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در مقاله ی حاضر به بررسی و مقایسه ی دو نرم افزار SSIIM و CCHE2D برای شبیه سازی عددی آبشستگی اطراف آبشکنپرداخته شده است. نتایج خروجی از مدلها نشان میدهد که هر دو مدل به طور کیفی به درستی الگوی جریان در ناحیه ی موردبررسی را شبیه سازی می کنند. اما تفاوت هایی در نتایج حاصل از مدلسازی در دو ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و مقایسه نرم افزارهای SSIIM و CCHE2D در تعیین عمق آبشستگی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.