سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از تکنیک PFL برای ایجاد پالس توان بالا با عرض پالس نانو ثانیه

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,762

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEE14_132

Index date: 15 July 2008

استفاده از تکنیک PFL برای ایجاد پالس توان بالا با عرض پالس نانو ثانیه abstract

در کاربردهای پالس توان بالا، اغلب به پالسهایی احتیاج هست که دارای شکل مربعی مناسب وخوبی باشند یا به عبارت دیگر دارای زمان صعود و فرود کم باشند. استفاده از تکنیک PFN برای ایجاد پالس هایی با عرض چند میکرو ثانیه رایج می باشد ولی موقعی که به پالسی با عرض چند ده نانو ثانیه و زمان صعود و فرود خیلی سریع (در حد چند نانو ثانیه) نیاز است، دیگر این تکنیک نمی تواند پاسخگو باشد. در اینجا می توان از خطوط انتقال کمک گرفت. تکنیک PFL یکی از تکنیک های ساده در این زمینه است که در تولید پالس های با ولتاژ بالا و عرض خیلی کم استفاده می شود. در این مقاله ضمن بیان این تکنیک، به شبیه سازی چند نمونه از مدارهای PFL در محیط نرم افزاری Microcap پرداخته می شود. در ضمن نتایج چند نمونه PFL ساخته شده نیز ارایه می گردد.

استفاده از تکنیک PFL برای ایجاد پالس توان بالا با عرض پالس نانو ثانیه Keywords:

استفاده از تکنیک PFL برای ایجاد پالس توان بالا با عرض پالس نانو ثانیه authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. Pai, S. T, & Zhang, Q., "Introduction to High ...
. P.W. Smith , Wiley, 2002 ...
. Geun-Hie Rim, P. Pavlov, Hong-Sik Lee, Jongsoo S. Kim, ...
State Pulsed Power Solid؛، [4]. Stephan Roche, Systems' , Physique ...
. Kuffel, E., and Abdullah, M., "High Voltage Engineering", Pergamon ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از تکنیک PFL برای ایجاد پالس توان بالا با عرض پالس نانو ثانیه" توسط حسن خادم کلان، پژوهشگاه مخابرات و الکترونیک نصر؛ کریم حجت زاده؛ احمدرضا اسکندری؛ محمدحسین راهدان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زمان صعود، زمان فرود، Blumlein ،PFN ،PFL هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2762 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در کاربردهای پالس توان بالا، اغلب به پالسهایی احتیاج هست که دارای شکل مربعی مناسب وخوبی باشند یا به عبارت دیگر دارای زمان صعود و فرود کم باشند. استفاده از تکنیک PFN برای ایجاد پالس هایی با عرض چند میکرو ثانیه رایج می باشد ولی موقعی که به پالسی با عرض چند ده نانو ثانیه و زمان صعود و فرود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از تکنیک PFL برای ایجاد پالس توان بالا با عرض پالس نانو ثانیه با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.