سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نگاهی بر معماری بومی در مساکن مناطق سردسیر

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 657

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IUSD01_159

Index date: 24 January 2017

نگاهی بر معماری بومی در مساکن مناطق سردسیر abstract

معماری بومی یکی از برجسته ترین معماری هایی است که از دیرباز به عنوان گنجینه ای در هنر معماری از آن بهره جسته اند استفاده از مصالح موجود در هر اقلیم که به صورت بومی مورد استفاده قرار گرفته است به طور ناخواسته باعث صرفه جویی در انرژی و نیز حفظ محیط زیست و منابع فسیلی گشته است و علاوه بر این موضوع احساس آسایش در ساکنین این بناها را نیز فراهم نموده است اما در حال حاضر در ساخت و سازها از معماری بومی یا اقلیم منطقه مورد نظر استفاده نمی گردد لذا ما در این مقاله به رابطه معماری بومی و اقلیم پرداخته و با توجه به گستردگی اقلیم سرد و خشک در نیمکره شمالی کشور ایران منطقه سردسیر را به طور نمونه موردی بررسی نموده ایم و هدف ما در این نوشتار استفاده مجدد از طبیعت و اقلیم در مناطقی که ساخت و ساز صورت می گیرد می باشد و نگاهی به معماری بومی که تاثیر فراوانی در اصلاح بهره برداری انسان ها از طبیعت و نیز کاهش هزینه های موجود خواهد داشت تحقیقات به عمل آمده به صورت مطالعات کتابخانه ای و تحقیقات میدانی بوده است و در نتیجه با بررسی های به عمل آمده به کاهش آلودگی در محیط زیست و استفاده بهینه از منابع موجود خواهیم رسید که این امر به آسایش کاربران آن بناها منجر خواهد شد

نگاهی بر معماری بومی در مساکن مناطق سردسیر Keywords:

نگاهی بر معماری بومی در مساکن مناطق سردسیر authors

امید جعفرزاده

کارشناس ارشد معماری مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خلخال

پری ناز جمشیدی

کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خلخال

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهزادفر، مصطفی.383 1.درآمدی بر هویت شهری با تکیه بر ویژگی‌های ...
بحرینی، س و بلوکی، ب و تقابن، س.392 1.تحلیل مبانی ...
پیرنیا، محمدکریم. 382 1.آشنایی با معماری اسلامی ایران. دانشگاه علم ...
جنکینز، ریچارد. 1381.هویت اجتماعی.ترجمه: تورج یاراحمدی.انتشارات شیرازه، تهران. ...
خاماچی، بهروز. 1381.محلات قدیمی و تاریخی شهر تبریز در شهرداری ...
دهخدا، علی اکبر.334 1، لغت‌نامه. ...
دفتر فنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز.387 1.مستندسازی فعالیت‌های مرمتی دانشکده ...
راپاپورت، آموس.388 1.انسان‌شناسی مسکن تهران.ترجمه:خسرو افضلیان.انتشارات حرفه هنرمند، تهران. ...
طایفه ستاری، علی.394 1.بررسی معماری همساز با اقلیم و مشکلات ...
فلامکی، محمد منصور، 1374، باز زنده سازی شهرها و بناهای ...
فلامکی، محمد منصور، 1384، معماری بومی، فضایی ناشناخته، چاپ دوم، ...
قبادیان، وحید.379 1.بررسی اقلیمی ابنیه سنتی.انتشارات دانشگاه تهران، تهران.ص42. ...
کسمائی مرتضی _ (1385) اقلیم و معماری، نشر خاک، تهران. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نگاهی بر معماری بومی در مساکن مناطق سردسیر" توسط امید جعفرزاده، کارشناس ارشد معماری مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خلخال؛ پری ناز جمشیدی، کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خلخال نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی معماری اسلامی، میراث شهری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری بومی،اقلیم،مسکن،مناطق سردسیر هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 657 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری بومی یکی از برجسته ترین معماری هایی است که از دیرباز به عنوان گنجینه ای در هنر معماری از آن بهره جسته اند استفاده از مصالح موجود در هر اقلیم که به صورت بومی مورد استفاده قرار گرفته است به طور ناخواسته باعث صرفه جویی در انرژی و نیز حفظ محیط زیست و منابع فسیلی گشته است و علاوه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نگاهی بر معماری بومی در مساکن مناطق سردسیر با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.