سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد زمین آمار در پهنه بندی شدت های خشکسالی مطالعه موردی حوزه آبخیز قزل اوزن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 640

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KSAHC02_028

Index date: 24 January 2017

کاربرد زمین آمار در پهنه بندی شدت های خشکسالی مطالعه موردی حوزه آبخیز قزل اوزن abstract

پدیده ی خشکسالی یکی از مهم ترین بلایای طبیعی است که بسیاری از کشورها را تحت تأثیر خود قرار داده و باعث بروز بسیاری دشواری ها از جمله مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و غیره شده است. آگاهی از وضعیت خشکسالی، با پیش بینی و پهنه بندی شدت خشکسالی می تواند خطر زیان های ناشی از این پدیده را تا حد شایان توجهی کاهش دهد. هدف از انجام این پژوهش، شناخت و آگاه ی از رویدادها ی خشکسالی که در این منطقه اتفاق افتاده و نیزپیش بینی رویدادهای آتی است میباشد. دراین مطالعه حوزه آبخیز دیسف رود واقع در استان کردستان می باشد که در شرق استان میباشد مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش با استفاده از شاخص (SPI (داده ها یبارش سالانه تعداد یا 30 ستگاه یس نوپتیک و بارانسنجی سطح منطقه طی سالها ی دوره آمار ی 1372 تیلغا 1392مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت با استفاده از روش های زمین آماری کریجینگ ساده (SK ،(کریجینگ معمولی(OK (و روش عکس فاصله (IDW (با درجات 2تا 1 ، نقشه های شدت خشکسالی های رخ داده در استان کردستان با استفاده از شاخص درصد بارش استاندارد در هر سال آماری تهیه دیگرد . نتایج نشان داد که درصد بیشتری از سالهای آماری در طبقه خشکسالی خفیف و متوسط بوده است. بررسی دوره های خشک با استفاده از شاخص SPI در سطح منطقه نشان داد که در سالهای اخیر، ضمن افزایش تداوم خشکیها تا حدودی از شدت آنها کاسته شده است. نیتر دیشد خشکسال یها ی به وقوع پیوسته یها در کل منطقه مربوط به سال ، 77 ، 78 و 84 87 میباشد با توجه به نتا یج به دست آمده، بیشترین تعداد خشکسالی هابرای استگاه حسن آباد با تعداد 6 واقعه و مربوط به مقیاس 12 ماهه مشاهده گردید

کاربرد زمین آمار در پهنه بندی شدت های خشکسالی مطالعه موردی حوزه آبخیز قزل اوزن authors

نامق قربانی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه آبخیزداری ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

بهارک معتمدوزیری

استادیار گروه آبخیزداری ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صالح، ایرج و همکاران، 1386. اثرات و پیامدهای اقتصادی و ...
موسوی، سید مجتبی، 1386. بررسی سیر خشکسالی اقلیمی و اثرات ...
Ameri, A., Kh. Abdollahi and Sh. Rezaian. 2010. A interpolation ...
Moradi, H.R., M. Rajabi and M. Faragzadeh. 2011. Investigation _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد زمین آمار در پهنه بندی شدت های خشکسالی مطالعه موردی حوزه آبخیز قزل اوزن" توسط نامق قربانی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه آبخیزداری ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ بهارک معتمدوزیری، استادیار گروه آبخیزداری ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی مناطق نیمه خشک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 640 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پدیده ی خشکسالی یکی از مهم ترین بلایای طبیعی است که بسیاری از کشورها را تحت تأثیر خود قرار داده و باعث بروز بسیاری دشواری ها از جمله مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و غیره شده است. آگاهی از وضعیت خشکسالی، با پیش بینی و پهنه بندی شدت خشکسالی می تواند خطر زیان های ناشی از این پدیده را تا ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد زمین آمار در پهنه بندی شدت های خشکسالی مطالعه موردی حوزه آبخیز قزل اوزن با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.