ارزیابی آسیب پذیری و ارائه راهکار مناسب جهت حفظ و نگهداری ساختمانهای تاریخی ( مطالعه موردی سر در ورودی مسجد وکیل شیراز )

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 492

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NBRCS06_035

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

Abstract:

مطالعه آسیب پذیری و نحوه حفظ و نگهداری ساختمانهای تاریخی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. برای ساختمانهای قدیمی و تاریخی که پیکربندی سازه ای آنها کاملا مشخص نمیباشد، برآورد خصوصیات دینامیکی و فرکانس طبیعی سازه از روشهای تحلیلی به راحتی امکان پذیر نمی باشد در این خصوص استفاده از اندازه گیری ریز لرزه ها و بکارگیری روش نسبت طیفی بسیار کارآمد می باشد. در این مقاله به مطالعه موردی سردر ورودی مسجد وکیل شیراز پرداخته شده است. در ابتدا با انجام آزمایشات محلی و اندازه گیری ریزلرزه ها خصوصیات دینامیکی سازه و خاک ساختگاه برآورد شده است. سپس پدیده تشدید و در نهایت سایر نقاط ضعف سازه مورد بررسی قرار گرفته است. جهت حفظ و نگهداری از ساختمان در برابر زلزله های احتمالی آینده و جلوگیری از پیشرفت ترکهای موجود، روش ایجاد هسته مرکزی بتنی در دیوارها به عنوان روش مقاوم سازی پیشنهاد گردیده است.

Authors

علیرضا خاکزاد

کارشناس ارشد زلزله، مربی موسسه آموزش عالی ارم شیراز

محمد علی هادیان فرد

دانشیار دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Molnar, S. and Cassidy, J. F. (0221), " A comparison ...
  • Nakamura, Y. (6191), "A method for dynamic characteristics estimation of ...
  • Plecnik, J. and Cousins, T. (6191), "Strengthening of Unreinforced Masonry ...
  • Abrams, J.G. and Lynch, A. (0226), "Field Assessment of URM ...
  • نمایش کامل مراجع