سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پرعیارسازی کانسنگ سلستین معدن مرنجاب کاشان با روش ثقلی در مقیاس آزمایشگاهی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,121

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC10_059

Index date: 25 January 2017

پرعیارسازی کانسنگ سلستین معدن مرنجاب کاشان با روش ثقلی در مقیاس آزمایشگاهی abstract

سلستین بعنوان کانی اصلی استرانسیم می باشد و منبع اصلی تولید استرانسیم کربنات، استرانسیم نیترات و دیگر ترکیبات استرانسیم است و بمنظور تولید این ترکیبات لازم است که سلستین پرعیار شود. در این مقاله، امکانسنجی پرعیارسازی کانسنگ سلستین با روش ثقلی و استفاده از جداکننده مولتی گراویتی مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. جهت بررسی پارامترهای مؤثر از نرم افزار DX7 و روش Composite Central استفاده گردید. پارامترهای بررسی شده دستگاه شاملسرعت درام و دبی آب شستشو بوده است. نتایج نشان داد با افزایش دبی آب شستشو در صورت ثابت ماندن سایر پارامترها عیار افزایش یافته و بازیابی کاهش می یابد. همچنین نتایج، حاکی از افزایش بازیابی و کاهش عیار با افزایش سرعت درام در صورت ثابت بودن سایر پارامترها می شود. با توجه به نتایج حاصل شده سرعت درام 225 دور در دقیقه و دبی آب شستشو 5 لیتر بر دقیقه بعنوان مقادیر بهینه برای دستیابی به بالاترین عیار و بازیابی است که به ترتیب برابر با 24/97 %و 85/93 %می باشد.

پرعیارسازی کانسنگ سلستین معدن مرنجاب کاشان با روش ثقلی در مقیاس آزمایشگاهی Keywords:

پرعیارسازی کانسنگ سلستین معدن مرنجاب کاشان با روش ثقلی در مقیاس آزمایشگاهی authors

سید امید حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)

رحمان احمدی

استادیار فرآوری مواد معدنی، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)

غلامرضا کریمی

استادیار فرآوری مواد معدنی، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نعمت اللهی، ح. (1387) کانه آرایی. جلد دوم، چاپ پنجم، ...
Aslan, N. (2007). Modeling and optimization of Multi-Gravity Separator to ...
Hammond, C.R. (2005). Handbook of Chemistry and Physics. CRC Publication ...
Hanor, J.S. (2000). Barite-celestine geochemistry and evironments of formation. Reviews ...
Selim, A.Q., El-Midany, A.A., Abdel-Fattah , A.S., Ibrahim, S.S. (2010). ...
Zoraga, M., Kahruman, C., Yusufoglu, I. (2015). Kinetics of Conversion ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پرعیارسازی کانسنگ سلستین معدن مرنجاب کاشان با روش ثقلی در مقیاس آزمایشگاهی" توسط سید امید حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)؛ رحمان احمدی، استادیار فرآوری مواد معدنی، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)؛ غلامرضا کریمی، استادیار فرآوری مواد معدنی، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنفرانس دانشجویی مهندس معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بهینه سازی، دبی آب شستشو، سرعت درام، سلستین، مولتی گراویتی هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4121 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سلستین بعنوان کانی اصلی استرانسیم می باشد و منبع اصلی تولید استرانسیم کربنات، استرانسیم نیترات و دیگر ترکیبات استرانسیم است و بمنظور تولید این ترکیبات لازم است که سلستین پرعیار شود. در این مقاله، امکانسنجی پرعیارسازی کانسنگ سلستین با روش ثقلی و استفاده از جداکننده مولتی گراویتی مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. جهت بررسی پارامترهای مؤثر از نرم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پرعیارسازی کانسنگ سلستین معدن مرنجاب کاشان با روش ثقلی در مقیاس آزمایشگاهی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.