سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی اقلیمی نواحی مستعد کشت زعفران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در استان کرمان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 826

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMSER02_124

Index date: 25 January 2017

پهنه بندی اقلیمی نواحی مستعد کشت زعفران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در استان کرمان abstract

اساس توسعه کشاورزی، آگاهی دقیق از ویژگیهای محیطی در هر نقطه و اعمال مدیریت ویژه میباشد. از این رو در بین عوامل مختلف تاثیرگذار درتولید محصولات کشاورزی، شرایط اقلیمی از مهمترین متغیرهای طبیعی است. در این تحقیق سعی شده است پتانسیل کشت گیاه زعفران کم آبخواه درمناطق خشک و نیمهخشک بررسی شود. بر این پایه ارزیابی شرایط اقلیمی )دما( برای کشت زعفران در استان کرمان در یک دوره آماری ده ساله صورتگرفت. به این منظور ده ایستگاه هواشناسی استان انتخاب و به کمک نرم افزار سیستم اطلاعات جغرافیایی پهنهبندی اقلیم صورت گرفت. نتایج نشان داد که 31و 54 و 25 درصد از منطقه مورد مطالعه به ترتیب دارای اقلیم نامناسب، مناسب و خیلی مناسب برای کشت زعفران میباشد

پهنه بندی اقلیمی نواحی مستعد کشت زعفران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در استان کرمان Keywords:

پهنه بندی اقلیمی نواحی مستعد کشت زعفران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در استان کرمان authors

سوده باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان

فریده سادات ابراهیمی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان

اردوان کمالی

استادیار دانشگاه ولیعصر(عج)رفسنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اداره هواشناسی کرمان. .WWW.Wh eathere Kerman.ir .1394 ...
_ مبارکی، ز. 1387. سنجش تناسب اراضی استان قزوین برای ...
جهاد کشاورزی خراسان جنوبی. 1392. دفتر آمار و اطلاعات، گزارشات، ...
خالدی، ش. 1374. آب و هواشناسی کاربردی (کاربرد آب و ...
_ شهیدی، ع. خاشعی‌سیوکی، ع. 139. تعیین مکان‌های مناسب کشت ...
عسکری، م.ح.، سرمدیان، ف.، خدادادی، _ نوروزی، ع. 1388. پهنه‌بندی ...
فرج‌زاده، م.، تکلوبیغش، ع. 1380. ناحیه‌بندی آگروکلیمایی استان همدان با ...
کوزه‌گران، س.، موسوی‌بایگی، _ منع. 1390. بررسی درجه حداقل میانگین ...
محمدی، ج. 1385. پدومتری، جلد دوم: آمار مکانی. انتشارات پلک، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی اقلیمی نواحی مستعد کشت زعفران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در استان کرمان" توسط سوده باقری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان؛ فریده سادات ابراهیمی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان؛ اردوان کمالی، استادیار دانشگاه ولیعصر(عج)رفسنجان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت پایدار منابع خاک و محیط زیست (کیفیت، سلامت و امنیت خاک) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقلیم، پهنهبندی، زعفران، سیستم اطلاعات جغرافیایی، کرمان هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 826 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اساس توسعه کشاورزی، آگاهی دقیق از ویژگیهای محیطی در هر نقطه و اعمال مدیریت ویژه میباشد. از این رو در بین عوامل مختلف تاثیرگذار درتولید محصولات کشاورزی، شرایط اقلیمی از مهمترین متغیرهای طبیعی است. در این تحقیق سعی شده است پتانسیل کشت گیاه زعفران کم آبخواه درمناطق خشک و نیمهخشک بررسی شود. بر این پایه ارزیابی شرایط اقلیمی )دما( برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی اقلیمی نواحی مستعد کشت زعفران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در استان کرمان با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.