سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جداسازی و غربالگری باکتری های تجزیه کننده بنزن از خاک وپساب مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 761

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMSER02_176

Index date: 25 January 2017

جداسازی و غربالگری باکتری های تجزیه کننده بنزن از خاک وپساب مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند abstract

هیدروکربنهای آروماتیک آلودهکنندههای متداول ناشی از رهاسازی فراوردههای نفتی میباشند. در میان این ترکیبات بنزن به خاطرسمیت و قابلیت سررانزایی آن مورد توجه زیادی قرار گرفته است. از آنجاییکه میکروارگانیسمها توانایی استفاده از هیدروکربنهای آروماتیک به عنوان منبع کربن و انرژی را دارا میباشند، میتوانند برای کاربردهای پاکسازی زیستی مورد استفاده قرار گیرند. هدف از این پژوهش جداسازی و تعیین خصوصیاتباکتریهای تجنیهکننده بننن از خاک و پساب مجتمع ککسازی و پالایش قطران زرند و بررسی توانایی آنها درحذف بنزن بود برای جداسازی باکتریهای تجزیه کننده بنزن نیونههای خاک و پساب به محیط نمکی حداقل دارای بنزن اضاافه شدند در ابتدا 12 جدایه باکتریایی از نمونه ها جداسازی گردید. چهار جدایه بر اساس سطح بالای مقاومت به بنزن غربالگری شدند. این جدایهها بر اسااس خصوصیات، مورفولوژیکی، تستهای بیوشیمیایی و آنالیز توالی ژن16s rRNA شناسایی شدند. این جدایهها بر اساس خصوصیات، مورفولوژیکی، تستهای بیوشیمیایی و آنالیزتوالی ژن S 16rRNAشناسایی شدند. آنالیز توالی ژنs rRNA16 نشان داد که این جدایهها مربوط بهPseudomonas putida BSH-1, Pseudomonas Bacillus sp stutzeri BSH-3, Pseudomonas xanthomarina BSH-2 میباشند. میزان رشد جدایهها بوسیلهی اندازهگیری کدورت بهعنوان چگالی نوری در 166 نانومتر توسط اسپکتروفتومترUVبررسی شد. نتایج این بررسی نشان داد که این سویههای جداسازیشده میتوانند جهت پاکسازی زیستی بنزن مورد توجه قرار گیرند

جداسازی و غربالگری باکتری های تجزیه کننده بنزن از خاک وپساب مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند Keywords:

جداسازی و غربالگری باکتری های تجزیه کننده بنزن از خاک وپساب مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند authors

مرتضی بهاءالدین بیگی

کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، دانشکده علوم پایه، گروه میکروب شناسی

شهلا سلطانی نژاد

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، دانشکده علوم، بخش زیست شناسی

مهدی حسن شاهیان

دانشیار، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشکده علوم، گروه زیست شناسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
موزگار م ع، اخوان سپهی ع، اخوان سبهی ف. 1388، ...
صدیق بیان خ، دهناد ع، مبین ه مدیرشهلا ن، ناصری ...
کفیل زاده ف، حسینی س ز، ایزدپناه پ، جمالی ه ...
کفیل زاده ف، رفیعی س. 1391، جداسازی و شناسایی باکتری‌های ...
Arvin E, J. B., Gundersen AT 1989. Substrate interaction during ...
Fahy A, Ball A S, Lethbridge G, Timmis K N ...
Gangula Sai, Ramalinga Reddy & Raf, M. 2012. Isolation and ...
Hassanshahian, M., Emtiazi, G. & Cappello, S. 2012. Isolation and ...
Jayanthi, R. & H _ mashenpagam, N. 2015. Optimization of ...
Kafilzadeh F, J. H., Mohammadi H 2007. Isolation PAH s-degrading ...
_ Shen, Y., Stehmeier, L. G. & Voordouw, G. 1998. ...
Survery S, A. S., Abdus Subhan S, Ajaz M, Ajaz ...
Xie, S., Sun, W., Luo, C. & Cupples, A. M. ...
Yaghoubzadeh, Z. 2008. Isolation and evaluation their growth kinetics of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جداسازی و غربالگری باکتری های تجزیه کننده بنزن از خاک وپساب مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند" توسط مرتضی بهاءالدین بیگی، کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، دانشکده علوم پایه، گروه میکروب شناسی؛ شهلا سلطانی نژاد، استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، دانشکده علوم، بخش زیست شناسی؛ مهدی حسن شاهیان، دانشیار، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشکده علوم، گروه زیست شناسی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت پایدار منابع خاک و محیط زیست (کیفیت، سلامت و امنیت خاک) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بنزن باکتریهای تجزیهکننده، ککسازی، زرند هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 761 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هیدروکربنهای آروماتیک آلودهکنندههای متداول ناشی از رهاسازی فراوردههای نفتی میباشند. در میان این ترکیبات بنزن به خاطرسمیت و قابلیت سررانزایی آن مورد توجه زیادی قرار گرفته است. از آنجاییکه میکروارگانیسمها توانایی استفاده از هیدروکربنهای آروماتیک به عنوان منبع کربن و انرژی را دارا میباشند، میتوانند برای کاربردهای پاکسازی زیستی مورد استفاده قرار گیرند. هدف از این پژوهش جداسازی و تعیین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جداسازی و غربالگری باکتری های تجزیه کننده بنزن از خاک وپساب مجتمع کک سازی و پالایش قطران زرند با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.