ارزیابی مد ترکیبی دوچرخه اشتراکی و قطار سبک شهریLRT در کلان شهرها با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی AHP مطالعه موردی: شهر مشهد

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 612

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

TTC15_141

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

Abstract:

یکی از مهمترین عوامل تأمین کارایی حمل و نقل همگانی در کلان شهرها، وجود و توسعه ی حمل و نقل های ترکیبی و چند مدی می باشد تا امکان سفر بین تمام مبادی و مقاصد سفرهای درون شهری برای شهروندان فراهمباشد. یکی از این سیستم های ترکیبی که بسیار پاک و همگام با حفظ محیط زیست می باشد، حمل و نقل ترکیبی بین دوچرخه های اشتراکی و قطار سبک شهری می باشد که در این تحقیق نیز، همین شیوه ی ترکیبی در کلانشهر مشهد مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته است. رویکرد این تحلیل و ارزیابی نیز، بررسی بخشی از ایستگاه های دوچرخه اشتراکی شهر مشهد و مسیرهای آن که در محدوده ی مسیرهای منتهی به خط 1 قطار شهری این شهرقرار گرفته اند می باشد. روش و متدولوژی این تحلیل و ارزیابی نیز به صورت تحلیل سلسله مراتبی با استفاده از نظرات کارشناسان حمل و نقل بوده است. در تحلیل سلسله مراتبی با بررسی شاخص های مربوط به نوع مسیر و نوع وسیله و نحوه بهره برداری و نیز ایمنی، اهمیت هرکدام از این معیارها و زیرمعیارهای آنها در مطلوبیت سیستممورد ارزیابی قرار گرفته است و آنالیز نتایج نیز در تحلیل سلسله مراتبی مربوطه به وسیله نرم افزارExpert choice انجام شده است.

Keywords:

تحلیل سلسله مراتبی , حمل و نقل همگانی , حمل و نقل ترکیبی , دوچرخه اشتراکی , قطار سبک شهری

Authors

شهریار افندی زاده

دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران

مسعود کدخدای بلقور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه علم و صنعت ایران

محسن کدخدای بلقور

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

محمدجواد کدخدای بلقور

کارشناس مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :