سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکان یابی مناطق مستعد تغذیه آبهای زیرزمینی از طریق کنترل رواناب ها (مطالعه موردی دشت قروه- کردستان)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 873

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM06_003

Index date: 25 January 2017

مکان یابی مناطق مستعد تغذیه آبهای زیرزمینی از طریق کنترل رواناب ها (مطالعه موردی دشت قروه- کردستان) abstract

بخش عمده ای از کشور ایران جزء مناطق خشک و نیمه خشک محسوب می شود و آب به عنوان یک عامل محدودکننده فعالیتهای بشر در این مناطق به شمار می آید وجود سیلاب های مخرب و کمبود آب در این مناطق، لزوم مهارسیلاب ها را ایجاب می کند. تغذیه مصنوعی یک استراتژی مناسب برای مهار سیلاب و بهره وریاز آن است. تعیین عرصه های مناسب برای تغذیه مصنوعی یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده موفقیت طرحهای تغذیه مصنوعی است. از این رو در این تحقیق سعی شده تا با تلفیق سیستم اطلاعات جغرافیکایی و مدل ریاضی بولین مناسب ترین عرصه ها برای اجرای عملیا تغذیه مصنوعی در دشت قروه کردستان شناسایی شوند. بدین منظور ابتدا داده های 6 پارامتر تاثیر گذارشیب، قابلیت انتقال آبخوان، ضخامت آبرفت، هدایت هیدرولیکی، کاربری و کیفیت منطقه مورد مطالعه ،در محیط GIS آماده سازی گردید و سپس با بکارگیری مدل بولین ( اپراتور AND) مناطق مناسب و نامناسب در هر لایه تعیین و با رویهم اندازی، نقشه نهایی مکان های مناسب ترسیم گردید . نتایج این پژوهش نشان داد که حدود که حدود 35/61 درصد دشت، جهت انجام تغذیه مصنوعی مناسب است.

مکان یابی مناطق مستعد تغذیه آبهای زیرزمینی از طریق کنترل رواناب ها (مطالعه موردی دشت قروه- کردستان) Keywords:

مکان یابی مناطق مستعد تغذیه آبهای زیرزمینی از طریق کنترل رواناب ها (مطالعه موردی دشت قروه- کردستان) authors

امیر زارعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب دانشگاه صنعتی اصفهان

جهانگیر عابدی کوپائی

گروه مهندسی آب دانشگاه صنعتی اصفهان

عیسی معروف پور

گروه مهندسی آب دانشگاه کردستان

سیروان زارعی

گروه مهندسی آب دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آهنگ , ک . 1364 , .کاربرد روشهای گسترش سیلاب ...
نوری , ب . 1382 .تعیین مناطق مناسب جهت تغذیه ...
(A] بروشکه ا , .نجفی , ا . 1382 .بررسی ...
پورطبری، .. مرسلی، ح. (1387).مکان‌یابی نواحی مستعد جهت اجرای طرح‌های ...
امینی زاده بزنجانی هب _ 1389 , .متدولوژی پایش سدهای ...
حبیی بع 1391 , .تحلیل فرایند سلسله مراتبی و سیستم ...
قرمز چشمه، باقر و همکاران، 1379، تعیین شاخص های مورد ...
Mohan, G. and M. N. Ravi Shankar 2005. A GIS ...
Wood, M., et al. 2010. Multiple Criteria Decision Analysis and ...
Dillon, P., 2005. Future management of aquifer recharge. Hydrogeology journal ...
Ravi shankar .M.N. &Mohan, G. , 2005 , a GIS ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مکان یابی مناطق مستعد تغذیه آبهای زیرزمینی از طریق کنترل رواناب ها (مطالعه موردی دشت قروه- کردستان)" توسط امیر زارعی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب دانشگاه صنعتی اصفهان؛ جهانگیر عابدی کوپائی، گروه مهندسی آب دانشگاه صنعتی اصفهان؛ عیسی معروف پور، گروه مهندسی آب دانشگاه کردستان؛ سیروان زارعی، گروه مهندسی آب دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغذیه مصنوعی، منطق بولین، مکانیابی، قروه هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 873 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بخش عمده ای از کشور ایران جزء مناطق خشک و نیمه خشک محسوب می شود و آب به عنوان یک عامل محدودکننده فعالیتهای بشر در این مناطق به شمار می آید وجود سیلاب های مخرب و کمبود آب در این مناطق، لزوم مهارسیلاب ها را ایجاب می کند. تغذیه مصنوعی یک استراتژی مناسب برای مهار سیلاب و بهره وریاز آن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مکان یابی مناطق مستعد تغذیه آبهای زیرزمینی از طریق کنترل رواناب ها (مطالعه موردی دشت قروه- کردستان) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.