سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از نانوکریستالهای فسفرسنت ZnS به عنوان یک نانو سنسور بیولوژیکی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,971

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCMEMI08_045

Index date: 26 July 2008

استفاده از نانوکریستالهای فسفرسنت ZnS به عنوان یک نانو سنسور بیولوژیکی abstract

وقتی اندازه ذرات مواد فسفرسنت به زیر 100 آنگستروم می رسد خصوصیات ویژه ای از خود نشان می دهند به این صورت که با کاهش اندازه ذرات طول موج تهییج و گسیل کاهش پیدا کرده و همچنین شدت گسیل با افزایش غلظت گروه های نهایی کاهش پیدا می کند. بنابراین با ساخت نانوذرات فسفرسنت و بررسی طیف گسیلی قبل و بعد از اتصال با جزء بیولوژیک، می توان رابطه بین غلظت جزء بیولوژیکی و شدت گسیل را بدست آورد. حال با اعمال سنسور به یک محیط بیولو ژیک حاوی جزء بیولوژیکی با غلظت نامعلوم و بدست آوردن شدت گسیل نانوذرات، غلظت جزء نهایی به دست می آید. البته باید توجه داشت که هر سنسور برای تعیین غلظت یک ماده خاص طراحی می شود. در این مقاله، نانوکریستالهای فسفرسنت سولفیدروی با استفاده از روش میکروامولسیون معکوس سنتز شده، ذرات با انجام عملیات سطحی توسط گروه فعال سطحی مرکاپتواتانول به بیوتین به عنوان دریافت کننده زیستی و بعد آویدین به عنوان جزء بیولوژیکی متصل شدند و تاثیر غلظت آویدین بر خصوصیات نوری نانوکریستالهای فسفرسنت ZnS بررسی شد . روغن مورد استفاده سیکلوهگزان می باشد. از تریتن ایکس-صد به عنوان پایدارکننده و n-hexanol به عنوان کمک پایدارکننده استفاده شده است. این ترکیب ها با ایجاد پیوند با سطح نانو کریستال، از ایجاد پیوند بین آنها و ذرات دیگر جلوگیری می کنند . ، آنالیز ریزساختاری آن به وسیله میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM)، آنالیز کیفی و کمی پرتو X حاصل از دستگاه SEM، توسط طیف سنج EDS و خصوصیات نوری به وسیله دستگاه لومینسانس (PL) انجام گرفته است.

استفاده از نانوکریستالهای فسفرسنت ZnS به عنوان یک نانو سنسور بیولوژیکی Keywords:

استفاده از نانوکریستالهای فسفرسنت ZnS به عنوان یک نانو سنسور بیولوژیکی authors

الهام محقق پور

کارشناس ارشد مهندسی پزشکی-گرایش بیومواد

محمد ربیعی

استادیاردانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

فتح الله مضطرزاده

استاد دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
C. P. Poole, F. J. Owens, 00Introduction to Nano technology?, ...
L. E. Brus , ?electronic _ functions in semiconducto r ...
J. Ro driguez-Viej O, H. Mattoussi, J. R. Heine, M. ...
M. A. Hines, P. Guyot- Sionnest, *Synthesis and cha racterization ...
B. O. Dabbousi, J. Rodrigez-Viej O _ F. V. Mikulec, ...
S. Sapra and D. D. Sarna , _ Electronic Structure ...
A. Fojtik, H. Weller, u. Koch, A. Henglein, Ber. Bunsenges, ...
C. J. Murphy, G. C. Lisensky, L. K. Leung, G. ...
1. Mahtab, R. Rogers, J. P. Murphy, _ .Protein-sized Quantum ...
G. Raschke and S. Kowarik, et al., ، _ iomolecular ...
S. Barol, A. Fojtik, H. Weller, A. Henglein, J. Am. ...
Mahtab, R. Rogers, J. P. Murphy, Preferential Adsorption of a ...
T. C harinpanitkul _ A. Chanagul, et al, * Effects ...
F.S. Ligler, C.A. Rowe Taitt, _ Biosensors , Elsevier Science ...
Samia, et al, ? J. Am. Chem. Soc, 2004, Vol. ...
Yuewu PAN & et.al. _ Pre ssure-Induced Structural Transitions of ...
J. J. Ramsden, M. Gratzel, _، Pho to luminescence of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از نانوکریستالهای فسفرسنت ZnS به عنوان یک نانو سنسور بیولوژیکی" توسط الهام محقق پور، کارشناس ارشد مهندسی پزشکی-گرایش بیومواد؛ محمد ربیعی، استادیاردانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ فتح الله مضطرزاده، استاد دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سنسور، نانوکریستال، فسفرسنت، میکروامولسیون، آویدین، بیوتین، پایدارکننده، کمک پایدارکننده هستند. این مقاله در تاریخ 5 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3971 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که وقتی اندازه ذرات مواد فسفرسنت به زیر 100 آنگستروم می رسد خصوصیات ویژه ای از خود نشان می دهند به این صورت که با کاهش اندازه ذرات طول موج تهییج و گسیل کاهش پیدا کرده و همچنین شدت گسیل با افزایش غلظت گروه های نهایی کاهش پیدا می کند. بنابراین با ساخت نانوذرات فسفرسنت و بررسی طیف گسیلی قبل و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از نانوکریستالهای فسفرسنت ZnS به عنوان یک نانو سنسور بیولوژیکی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.