سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر نیروهای امواج و زلزله بر موج شکن های سنگی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,630

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC07_002

Index date: 31 July 2008

اثر نیروهای امواج و زلزله بر موج شکن های سنگی abstract

موج شکن ها سازه های باریکی با طول ها و ارتفاع های متفاوت هستند، معمولا به صورت عمود بر خط ساحل جهت محافظت از یک منطقه ساحلی، بندر، لنگر گاه یا حوضچه آرامش جهت حفاظت از امواج ساخته می شود. با پیشروی آب دریا به ویژه در سواحل شمالی و افزایش روز افزون ساخت و ساز در سواحل استفاده از سازه های حفاظتی از جمله موج شکن های سنگی با توجه به صرفه اقتصادی به دلیل منابع نسبتا غنی مصالح سنگی برای حفظ و نیز احیاء ساحل دریا غالبا امروزه مورد توجه می باشد. در آیین نامه ها طراحی این سازه ها، نیروی غالب طراحی عمدتا نیروی امواج دریا می باشد و به مسئله نیروی جانبی مربوط به زلزله توجه خاصی نشده است، با توجه به زلزله خیز بودن سواحل شمالی و جنوبی کشور شناخت رفتار سازه ای اینگونه سازه ها در مقابل نیروی زلزله موضوع مهمی است که باید مد نظر قرار گیرد. در این مقاله سعی بر این بوده است که علاوه بر نیروی امواج، اندرکنش این نوع از سازه ها در مقابل نیروی ناشی از زلزله نیز بررسی شود. از جمله فاکتورهای مهم در طراحی اینگونه سازه ها کنترل پایداری، ضریب اطمینان در مقابل واژگونی، تنش ها و تغییر مکان های ناشی از نیروهای جانبی می باشد که نیروی زلزله می تواند تأثیر عمده ای روی این پارامترها داشته باشد. جهت بررسی تنش ها و تغییر مکان های ناشی از نیروهای جانبی از نرم افزار اجزاء محدود ANSYS10 استفاده شده است و با در نظر گرفتن کلیه پارامترهای مؤثر در پایداری موج شکن ها تحلیل لرزه‌ای نیز به ازای شرایط مختلف انجام گرفته نقاط بحرانی حاصل از بارگذاری که منجر به تخریب می شود تعیین شده و علاوه بر آن منحنی های مختلفی به منظور طراحی بهینه این سازه ها ارائه می شود.

اثر نیروهای امواج و زلزله بر موج شکن های سنگی Keywords:

اثر نیروهای امواج و زلزله بر موج شکن های سنگی authors

مهدی عفتی

کارشناس ارشد سازه - دانشگاه علوم و فنون مازندران

میراحمد لشته نشایی

استادیار گروه عمران - دانشکده فنی - دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
چگینی، وحید(377 1)-راهنمای طراحی موج شکنها(جلد اول و دوم) مجموعه ...
فاز مطالعاتی طرح محافظت از ساحل دهنه سر کیاشهر(دهنه سر ...
سید مجدالدین میر حسینی، بابک عارف پور (1378)-مهندسی ژئو تکنیک ...
PIANC. 2000, Seismic Design Guidline for Port S tructure s, ...
Shore Protection Manual, 1992, Coastal Engineering Research Center, U. S.Army ...
Hoque , M .A&Asano, T. &Lashteh Neshaei, M. A(200 1)."Effect ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر نیروهای امواج و زلزله بر موج شکن های سنگی" توسط مهدی عفتی، کارشناس ارشد سازه - دانشگاه علوم و فنون مازندران؛ میراحمد لشته نشایی، استادیار گروه عمران - دانشکده فنی - دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های حفاظت ساحلی، موج شکن مایل، زلزله، موج، انعطاف پذیری، سختی هستند. این مقاله در تاریخ 10 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3630 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که موج شکن ها سازه های باریکی با طول ها و ارتفاع های متفاوت هستند، معمولا به صورت عمود بر خط ساحل جهت محافظت از یک منطقه ساحلی، بندر، لنگر گاه یا حوضچه آرامش جهت حفاظت از امواج ساخته می شود. با پیشروی آب دریا به ویژه در سواحل شمالی و افزایش روز افزون ساخت و ساز در سواحل استفاده از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثر نیروهای امواج و زلزله بر موج شکن های سنگی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.