سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش خانواده درترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,895

This Paper With 8 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOKCONF01_058

Index date: 24 February 2017

نقش خانواده درترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی abstract

خانواده ، اولین مدرسه ای است که انسان در آن درس می آموزد و به عنوان نخستین پایگاه آموزش و پرورش و ازاساسی ترین عوامل در تشکیل شخصیت کودک است . خانواده نقش بسیار مهمی در رشد و پرورش کودک دارد و درتمام جنبه های فردی (معنوی ، فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصادی و...) اثری عمیق و غیرقابل انکار دارد. بایدبپذیریم که اولین عامل مؤثر در ایجاد انگیزه و عادت به مطالعه و کتاب خوانی در کودکان «خانواده » است .کودکان وقتی به دنیا می آیند عادت مطالعه را با خود به همراه ندارند، بلکه آنها باید این عادت را یاد بگیرند و محیط خانه و خانواده یکی از عواملی است که باعث ایجاد عادت به مطالعه در کودکان می شود. تاثیرپذیری کودک از افراد خانواده با خواندن قصه ها و داستانهای کودکانه از سوی آنها، باعث ایجاد علاقه به کتاب و مطالعه می شود. بنابراین اولین مدرسه ای که کودک در آن درس می آموزد، خانواده است که در تمام جنبه های فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و معنوی اثر عمیق و غیرقابل انکار دارد؛ همچنین خانواده نقش بسیار مهمی در علاقه مند کردن کودک به کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی دارد. محیط و شرایط خانواده، روش تربیتی و آموزشی والدین، طرز تفکر و نگرش آنها در رابطه با مطالعه و کتابخوانی، وجود کتب و نشریات قابل دسترس و پایگاه اجتماعی خانواده نقش بسزایی در تقویت عادات مطالعه و کتابخوانی دارد. بسیاری از والدین ارزش و لذت مطالعه را به کودکان خود توصیه می کنند، اما گاهی اوقات خود کتاب نمیخوانند. به هر حال آنها باید شما را در حال مطالعه ببینند، زیرا از رفتار شما تقلید می کنند. بنابراین باید قبول کنیم که اولین عامل موثر در ایجاد انگیزه و عادت به مطالعه و کتابخوانی در کودکان، خانواده است. پس باید ایجاد این عادت خوب و شایسته در انسان را از همان دوران کودکی شروع کنیم. برای رسیدن به چنین هدفی گام های موثری را باید برداشت تا به کودک کمک کرد

نقش خانواده درترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی authors

مریم صفری

دبیرزبان انگلیسی منطقه زنجانرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فرهنگ وبستر، ص 1808، قزل ایاق، (1383 ...
(سایت پزشکان بدون مرز (1385 4-(محمدی، (1388 ...
(سایت پزشکان بدون مرز 1385 7-(احدیان، (1371 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش خانواده درترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی" توسط مریم صفری، دبیرزبان انگلیسی منطقه زنجانرود نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس منطقه ای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی آسیب شناسی و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2895 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خانواده ، اولین مدرسه ای است که انسان در آن درس می آموزد و به عنوان نخستین پایگاه آموزش و پرورش و ازاساسی ترین عوامل در تشکیل شخصیت کودک است . خانواده نقش بسیار مهمی در رشد و پرورش کودک دارد و درتمام جنبه های فردی (معنوی ، فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصادی و...) اثری عمیق و غیرقابل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش خانواده درترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.