سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبکه های اجتماعی و مطالعه و کتابخوانی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 886

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOKCONF01_063

Index date: 24 February 2017

شبکه های اجتماعی و مطالعه و کتابخوانی abstract

در این مقاله سعی شده است تا به موضوع شبکه های اجتماعی,کارکرد های مثبت و منفی آن و در این رهگذر با توجه و نیم نگاهی به خصوصیات فرهنگی ایران داشته و خصوصیات شبکه های اجتماعی در گسترش ارتباطات اجتماعی و هم چنین مجازی سازی آن را بیان کند. کتاب و کتاب خوانی و میزان گرایش به مطالعه، امروزه یکی از شاخص های توسعه به شمار می رود. بررسی ها نشان می دهد مطالعه و کتاب خوانی وضعیت مطلوبی در ایران ندارد و عمدتا مردم ایران از خرید و یا مطالعه کتاب گریزانند و اقدامات لازم و جدی جهت ترویج و اشاعه فرهنگ مطالعه صورت نگرفته است. برای رفع موانع و بخش، شامل خانواده، مدارس و نظام ایجاد زمینه و بستر لازم جهت ترویج و توسعه فرهنگ مطالعه، نهادهای مختلف در آموزشی، کتابداران و کتابخانه ها، دولت و رسانه های گروهی و ناشران و کتاب فروشی ها، باید با رفع مشکلات موجود، هم سو و هم هدف، به سمت مشخصی حرکت کنند. در ریشه یابی این معضل باید از کودکی شروع کنیم. اولین نهادی که درآن، کودک با کتاب و کتابخوانی، انس می گیرد، خانواده است. پدر و مادر، بهترین معلم کودک هستند که باید شوق مطالعه را در او تقویت کنند. همچنین در منازل باید محلی اختصاصی برای کتابخانه در نظر گرفته شود

شبکه های اجتماعی و مطالعه و کتابخوانی Keywords:

شبکه های اجتماعی و مطالعه و کتابخوانی authors

سمیه اصانلو

دانشجوی دانشگاه فرهنگیان الزهرای زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امید، محمود . استفاده کاربردی از فناوری اینترنت به عنوان ...
ایرانی، روسف. روش تحقیق عملی (اقدام پژوهی) با ضمیمه معلم ...
خلجی، علیرضا . تحقیق و پژوهش زیر بنای توسعه پایدار ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبکه های اجتماعی و مطالعه و کتابخوانی" توسط لیلا اصانلو؛ سمیه اصانلو، دانشجوی دانشگاه فرهنگیان الزهرای زنجان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس منطقه ای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی آسیب شناسی و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مطالعه، کتابخوانی، شبکه های اجتماعی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 886 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله سعی شده است تا به موضوع شبکه های اجتماعی,کارکرد های مثبت و منفی آن و در این رهگذر با توجه و نیم نگاهی به خصوصیات فرهنگی ایران داشته و خصوصیات شبکه های اجتماعی در گسترش ارتباطات اجتماعی و هم چنین مجازی سازی آن را بیان کند. کتاب و کتاب خوانی و میزان گرایش به مطالعه، امروزه یکی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبکه های اجتماعی و مطالعه و کتابخوانی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.