سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

موانع و مشکلات پیش روی نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 764

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOKCONF01_075

Index date: 24 February 2017

موانع و مشکلات پیش روی نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی abstract

ازدیرباز تاکنون کتاب نقش مهم و حیاتی درزندگی بشر داشته است اغراق نیست که اگربگوییم روی ازمهمترین و سدمندترین اختراعات بشر کتاب بوده است چون کتاب دروازه ورود بشر به شناسایی کشف و معرفت جهان هستی است و بدون شناخت کامل جهان مقدور و میسور نیست پایه و اساس تمام اختراعات ابداعات اکتشافات تحقیقات و نواوریهای بشر درجهان کنونی کتاب بوده است و همچون بالی انسان را به سمت شکوفایی و پیشرفت پرواز داده است کتاب همنشین و مونس همیشگی بشر درتمام احوال بوده است بدون آنکه گزندی ازطرف تو به انسان برسد کتاب رازهای هستی را به بشر نمایانده است و به قول شادروان بدیع الزمان فروزانفر: کتاب است آیینه روزگار که بینی دراو رازها اشکار گشاید به دانا راز خویش زنادان نهان دارد آواز خویش کتاب پل ارتباطی انسانها درتمام قرون و اعصار ازتمام اکناف و اقصی نقاط جهان بودها ست و می باشد حتی انسانهایی که هرگز همدیگر را یکبار هم ندیده اند کتاب پیوند دهنده کار و عطوفت بین تو جامعه بشری بودها ست کتاب انتقال دهنده تجارب و آموخته های بشر ازنسلی به نسل دیگر بوده است اگرکتاب نبود مسلما چیزی ازگذشته های دور ونزدیک و اختیار و مشت ما نبود و دست ماتهی و خالی بود و باید دوباره ازنو همه چیز را شروع می کردیم اگر ما امروز اطلاعاتی ازسقراط بقراط حکیم، افلاطون ، زنون و جالینوس و بوعلی سینا و فردوسی ، پاستور، ابراهام ، مارتین اوتر، پاستور ، اینشتین گاندی و بی نظیر بوتو و ... داریم همه بخاطرکتاب بوده است و همه بشرمدیون کتابند

موانع و مشکلات پیش روی نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی authors

یداله اکرادلو

کارشناس ارشد زبانشناسی همگانی و دبیرزبان انگلیسی منطقه خدابنده

ملیحه رسولی

دانشجوی کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی و مدیرمدرسه منطقه خدابنده

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهدوی محمد تقی، 1368، مدیریت اطلاعات (تهران: مرکز اسناد و ...
فصلنامه کتاب، 1369، نشریه کتابخانه ملی ایران، شماره اول (بهار) ...
مجله پیوند، اسفند1390 شماره . 269 ...
-مجله تربیت وزارت آموزش و پرورش، دی ماه 1394 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "موانع و مشکلات پیش روی نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی" توسط یداله اکرادلو، کارشناس ارشد زبانشناسی همگانی و دبیرزبان انگلیسی منطقه خدابنده؛ ملیحه رسولی، دانشجوی کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی و مدیرمدرسه منطقه خدابنده نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس منطقه ای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی آسیب شناسی و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 764 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ازدیرباز تاکنون کتاب نقش مهم و حیاتی درزندگی بشر داشته است اغراق نیست که اگربگوییم روی ازمهمترین و سدمندترین اختراعات بشر کتاب بوده است چون کتاب دروازه ورود بشر به شناسایی کشف و معرفت جهان هستی است و بدون شناخت کامل جهان مقدور و میسور نیست پایه و اساس تمام اختراعات ابداعات اکتشافات تحقیقات و نواوریهای بشر درجهان کنونی کتاب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله موانع و مشکلات پیش روی نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.