سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل هندسی فلوم های گلوبلند در ضریب دبی سازه

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,910

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC07_058

Index date: 31 July 2008

بررسی عوامل هندسی فلوم های گلوبلند در ضریب دبی سازه abstract

مدیریت بهینه توزیع آب در شبکه های آبیاری نیازمند وسایل اندازه گیری دقیق آب می باشند.در این میان سازه فلوم گلوبلند به دلیل سادگی ساخت، افت انرژی کم، عملکرد مناسب در شرایط استغراق بالا و صرفه اقتصادی می تواند جایزگین مناسبی به جای سازه های مشابه باشد. یکی از مساتل مهم در طراحی فلوم های گلو بلند تعیین مقدار ضریب دبی جریان (Dd) می باشد. در این تحقیق با استفاده از آزمایشات انجام گرفته بر روی 11 مدل فلوم گلوبلند نصب شده در آزمایشگاه هیدرولیک دانشگاه شهید چمران اهواز، تأثیر شیب های بالا دست و پایین دست و ارتفاع گلوگاه بر ضریب دبی جریان مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشات برای شرایط جریان آزاد انجام گرفت. شیب های بالا دست 2:1 ، 1:1 و 1:3 و شیب های پایین دست قائم، 1:6 و 1:10 برای انجام آزمایشات در نظر گرفته شدند. همچنین دو ارتفاع گلوگاه 7/62 سانتیمتر و 15/24 سانتیمتر برای انجام آزمایشات در نظر گرفته شدند. نتایج نشان می دهد که از بین شیب های بالا دست، شیب 1:3 باعث افزایش ضریب دبی جریان نسبت به شیب های بالادست دیگر می شود. همچنین شیب پایین دست قائم دارای ضریب دبی به مراتب بیشتری نسبت به دیگر شیب های پایین دست می باشد. مقایسه بین مدل های با ارتفاع گلوگاه 7/62 سانتیمتر و 15/24 سانتیمتر نشان می دهد که افزایش ارتفاع سازه باعث افزایش ضریب دبی جریان می شود.

بررسی عوامل هندسی فلوم های گلوبلند در ضریب دبی سازه Keywords:

بررسی عوامل هندسی فلوم های گلوبلند در ضریب دبی سازه authors

حمید بشلیده

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

احسان کاظم عصاره

کارشناس ارشد سازه های آبی

ایمان ورجاوند

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گروه مهندسی عمران

آرش جاعل

دانشجوی دکتری سازه های آبی دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Gwinn W.R. & Parsons D.A. 1976. Discharge equations for HS, ...
Clemmens A.J .0 Replogle J.A and.Bos .M.G .1984 _ Rectangular ...
Bos M.G. (Ed.) 1989. Discharge Measurement Structures. International Institute for ...
Bos M.G. 1985. Long-throated Flumes and Broad-Crested Weirs. Martinus Nijhoff/Dr. ...
Bos M.G., Replogle J.A. & Clemmens A.J. 1984. Flow Measuring ...
Replogle J.A., Clemmens A.J., Tanis S.W.&McDade J.H. 1983. Performance of ...
Clemmens, Albert J., Tony L. Wahl, Marinus G. Bos, and ...
Bos M.G. 1985. Long-throated Flumes and Broad-Crested Weirs. Martinus Nijhoff/Dr. ...
U.S.Bureau of Reclamation (1997).، 0Water Measurement Manual, 3rd ed., U.S ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل هندسی فلوم های گلوبلند در ضریب دبی سازه" توسط حمید بشلیده، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول؛ احسان کاظم عصاره، کارشناس ارشد سازه های آبی؛ ایمان ورجاوند، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گروه مهندسی عمران؛ آرش جاعل، دانشجوی دکتری سازه های آبی دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فلوم گلوبلند، ضریب دبی جریان، جریان آزاد، سازه اندازه گیری دبی هستند. این مقاله در تاریخ 10 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1910 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت بهینه توزیع آب در شبکه های آبیاری نیازمند وسایل اندازه گیری دقیق آب می باشند.در این میان سازه فلوم گلوبلند به دلیل سادگی ساخت، افت انرژی کم، عملکرد مناسب در شرایط استغراق بالا و صرفه اقتصادی می تواند جایزگین مناسبی به جای سازه های مشابه باشد. یکی از مساتل مهم در طراحی فلوم های گلو بلند تعیین مقدار ضریب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل هندسی فلوم های گلوبلند در ضریب دبی سازه با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.