سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار سازه های آبگیر کفی در برابر انتقال رسوب

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,463

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC07_065

Index date: 31 July 2008

بررسی رفتار سازه های آبگیر کفی در برابر انتقال رسوب abstract

مقاله حاضر نتیجه مشاهدات بروی رفتار یک سازه آبگیری از کف در مقابل انتقال رسوب است که در آزمایشگاه مورد مطالعه قرار گرفته و به همین منظور کانالی به عرض 50cm و به طول 10m که در آن آبگیر کفی با شیب 25% و در عرضهایی با ضرایب مختلف از عرض کانال اصلی، ساخته شد. در پایین دست آبگیر کفی کانالی در دو طبقه شامل کانال فوقانی که دبی عبوری را منتقل می نمود و کانال تحتانی که دبی منحرف شده را منتقل می نمود ساخته شد. آزمایشات مختلفی با دو نوع رسوب ریزدانه با دانه بندی یکنواخت و درشت دانه با دانه بندی غیر یکنواخت انجام گرفت. لذا ابعاد میله های کف به طوری انتخاب گردید که اولا سطح مقطع آبگیر در هر سری آزمایشات ثابت باشد و ثانیا آبگیر بتواند دبی قابل قبولی را با وجود محدودیت سرعتی که وجود داشت منتقل نماید. بدین منظور ابتدا آبگیری با یک آرایش خاص طولی یا عرضی و در کل عرض کانال ساخته شد و سپس عرض آبگیر به اندازه‌ی درصدی از عرض کانال اصلی کاهش داده می شد همچنین جهت ثابت نگه داشتن سطح مقطع آبگیری طول آبگیر افزایش داده می شد. سطح رسوبات کف بالا دست آبگیر نیز پس از هر سری ازمایش و در زمان های مختلف توسط یک پوینت گیج برداشت شد تا اشکال ایجاد شده مورد مطالعه قرار گیرد. میزان رسوبات وارده به کانال های فوقانی و تحتانی نیز در پایان هر سری از آزمایشات اندازه گیری می شد تا میزان کارایی سازه مورد بررسی قرار گیرد در نهایت معلوم شد که اولا میزان گرفتگی در آبگیرهایی با آرایش عرضی نسبت به آبگیرهایی مشابه ولی با ارایش طولی به میزان 20% کمتر است و ثانیا هرچه عرض آبگیر نسبت به کانال اصلی کاهش یابد و تا 85% از عرض کانال اصلی میزان رسوبات وارده بهکانال تحتانی کمتر می شده و این مقدار در آبگیری که 85% عرض کانال اصلی را داشته نسبت به آبگیر هم سطحی که 100 درصد عرض کانال اصلی را داشته در دو آرایش طولی و عرضی به ترتیب 8% و 10% کمتر بوده است. لذا نتیجه این تحقیق آن است که جهت کارایی بهتر آبگیر کفی اولا آرایش عرضی جهت میله ها انتخاب گردد و ثانیاً عرض آبگیر در 85% عرض کانال اصلی ساخته شود.

بررسی رفتار سازه های آبگیر کفی در برابر انتقال رسوب Keywords:

رسوب , آبگیر کفی , کفهای مشبک , جریان در کانال‌های باز

بررسی رفتار سازه های آبگیر کفی در برابر انتقال رسوب authors

بهرام کلاگر

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی دانشگاه مازندران

سیدحسن گلمایی

استادیار گروه سازه های ابی دانشگاه مازندران

میرخالق ضیاء تبار احمدی

استاد گروه سازه های آبی دانشگاه مازندران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شفاعی بجستان، محمود و غلامحسین شکوهی راد (1376)، _ بررسی ...
فغفور مغربی، محمود و مهدی رزاز (1385)، " بررسی عددی ...
کلاگر بهرام، گلمایی سید حسن و ضیاء تبار احمدی میرخالق ...
Drobir, H. (1981) "Entwurf Von Wasserfas sungen _ Hochgebirge. Osterr, ...
Ract-Madoux, X., M. Bouvard, _ Molbert and J. Zumstein (1955) ...
Chanson, H. (1999) "The Hydraulic of Open Channel Flow; an ...
Nielsen, P. (1993) "Turbulence effect on the Settling of Suspended ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رفتار سازه های آبگیر کفی در برابر انتقال رسوب" توسط بهرام کلاگر، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی دانشگاه مازندران؛ سیدحسن گلمایی، استادیار گروه سازه های ابی دانشگاه مازندران؛ میرخالق ضیاء تبار احمدی، استاد گروه سازه های آبی دانشگاه مازندران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رسوب، آبگیر کفی، کفهای مشبک، جریان در کانال‌های باز هستند. این مقاله در تاریخ 10 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2463 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقاله حاضر نتیجه مشاهدات بروی رفتار یک سازه آبگیری از کف در مقابل انتقال رسوب است که در آزمایشگاه مورد مطالعه قرار گرفته و به همین منظور کانالی به عرض 50cm و به طول 10m که در آن آبگیر کفی با شیب 25% و در عرضهایی با ضرایب مختلف از عرض کانال اصلی، ساخته شد. در پایین دست آبگیر کفی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار سازه های آبگیر کفی در برابر انتقال رسوب با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.