سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پارامترهای موثر بر عملیات فلاشینگ در مخزن سد و تاثیرآنها در موفقیت عملیات با استفاده از معیارهای مدل RESCON (مطالعه موردی سد سفید رود ایران)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,530

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC07_171

Index date: 31 July 2008

بررسی پارامترهای موثر بر عملیات فلاشینگ در مخزن سد و تاثیرآنها در موفقیت عملیات با استفاده از معیارهای مدل RESCON (مطالعه موردی سد سفید رود ایران) abstract

امروزه جدی ترین خطر برای مرگ زود هنگام سدها، خطر رسوبگذاری مخازن آنها است. ازجمله روشهای مرسوم در زمینه مدیریت رسوب در مخازن سدها، می توان به آبخیزداری، احداث سدهای کوتاه در بالادست، لایروبی و فلاشینگ اشاره نمود. از آنجا که فلاشینگ به عنوان یکی از مهمترین و ارزانترین روشهای بازیابی حجم از دست رفته مخزن می باشد، لذا بررسی این پدیده و بررسی پارامترهای مختلف بر آن و همچنین بررسی امکان پذیری آن مورد علاقه محققین و مهندسین بوده است. در این مقاله ابتدا به معرفی فلاشینگ و خصوصیات هیدرولیکی و مزایا و معایب این روش پرداخته می شود. سپس با مطالعه پارامترهای موثر بر عملیات فلاشینگ به مطالعه دستاوردهای سایر کشورها در این زمینه خواهیم پرداخت.در ادامه ضمن معرفی معیارهای ارزیابی فلاشینگ برنامه RESCON در زمینه مدیریت مخازن سدها، به مطالعه موردی سد سفید رود پرداخته خواهد شد. در نهایت با توجه به پارامترهای موثر و با استفاده از قسمتی از نتایج این مدل و با مقایسه نتایج حاصله از این برنامه با مقادیر واقعی موجود در مخزن سد سفیدرود به بررسی موفقیت عملیات فلاشینگ در این سد خواهیم پرداخت.

بررسی پارامترهای موثر بر عملیات فلاشینگ در مخزن سد و تاثیرآنها در موفقیت عملیات با استفاده از معیارهای مدل RESCON (مطالعه موردی سد سفید رود ایران) Keywords:

بررسی پارامترهای موثر بر عملیات فلاشینگ در مخزن سد و تاثیرآنها در موفقیت عملیات با استفاده از معیارهای مدل RESCON (مطالعه موردی سد سفید رود ایران) authors

محمد علی بنی هاشمی

عضو هیئت علمی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران

بنفشه زهرایی

عضو هیئت علمی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران

سید سعید اشرف واقفی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه تهران

فرهنگ بهرنگی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Atkinson, E _ November (1996) _ The Feasibility of Flushing ...
E. Tolouie (2002), _ ' Rehabilitation of Sefidrud Reservoir, the ...
Dr Rodney White, W (2001) *Flushing of Sediment from Reservoir* ...
Reservoir Conservation Manual (RESCON Manual) (2003) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پارامترهای موثر بر عملیات فلاشینگ در مخزن سد و تاثیرآنها در موفقیت عملیات با استفاده از معیارهای مدل RESCON (مطالعه موردی سد سفید رود ایران)" توسط محمد علی بنی هاشمی، عضو هیئت علمی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران؛ بنفشه زهرایی، عضو هیئت علمی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران؛ سید سعید اشرف واقفی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه تهران؛ فرهنگ بهرنگی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد سفید رود، رسوب زدایی، فلاشینگ، حجم مخزن، برنامه، RESCON هستند. این مقاله در تاریخ 10 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2530 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه جدی ترین خطر برای مرگ زود هنگام سدها، خطر رسوبگذاری مخازن آنها است. ازجمله روشهای مرسوم در زمینه مدیریت رسوب در مخازن سدها، می توان به آبخیزداری، احداث سدهای کوتاه در بالادست، لایروبی و فلاشینگ اشاره نمود. از آنجا که فلاشینگ به عنوان یکی از مهمترین و ارزانترین روشهای بازیابی حجم از دست رفته مخزن می باشد، لذا بررسی این پدیده و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پارامترهای موثر بر عملیات فلاشینگ در مخزن سد و تاثیرآنها در موفقیت عملیات با استفاده از معیارهای مدل RESCON (مطالعه موردی سد سفید رود ایران) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.