سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آزمایشگاهی میزان استهلاک انرژی در شیب شکنهای مایل مستطیلی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,308

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC07_177

Index date: 31 July 2008

بررسی آزمایشگاهی میزان استهلاک انرژی در شیب شکنهای مایل مستطیلی abstract

شیب شکن ها از جمله متداول ترین ساختمان های هیدرولیکی مستهلک کننده انرژی در شبکه های آبیاری و زهکشی، آبراهه های فرسایش پذیر، سیستم های تصفیه آب و جمع آوری، تصفیه و دفع فاضلاب می باشند. درصد عمده ای از انرژی جریان در نتیجه وقوع پدیده پرش هیدرولیکی (Hydraulic Jump) در پایین دست ساختمان شیب شکن مستهلک می گردد و درصد قابل توجه دیگری نیز در ضمن عبور جریان از روی شیب شکن و قبل از رخداد پرش تلف می شود، که قسمت اخیر جهت تمییز دادن از اتلاف انرژی پرش، استهالک انرژی سازه و مجموع این دو استهلاک انرژی کل نام گذاری می گردد. شناخت بهتر پارامترهای مؤثر در تخمین خصوصیات هیدرولیکی جریان از جمله استهالک انرژی سازه و میزان افت انرژی پرش، کاهش ابعاد ساختمانی شیب شکن و حوضچه پائین دست آن را موجب شده و از این نظر صرفه جویی اقتصادی قابل توجهی را ایجاد می کند. در این تحقیق برای بررسی تأثیر شرایط هندسی و هیدرولیکی شیب شکن های مایل مستطیلی (Rectangular Inclined Drop) در میزان استهلاک انرژی سازه، پس از شناخت پارامترهای موثر در این خصوص ، با ساخت مدلهای فیزیکی در 2 ارتفاع و 2 شیب متداول و انجام آزمایشات مختلف میزان استهلاک انرژی سازه در این نوع شیب شکن، مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نحوه تأثیر پارامترهای مؤثر، رابطه کلی استهلاک انرژی در شیب شکن های مایل به دست آمد، که برای شیب های مورد بررسی انطباق خوبی با داده های تجربی نشان می دهد.

بررسی آزمایشگاهی میزان استهلاک انرژی در شیب شکنهای مایل مستطیلی Keywords:

بررسی آزمایشگاهی میزان استهلاک انرژی در شیب شکنهای مایل مستطیلی authors

عادل مرادی سبزکوهی

عضو هیئت علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ورامین و کارشناس ارشد مهن

محمود بینا

دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز

رضا فرشاد

کارشناس ارشد مهندسین مشاور پورآب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مرادی سبزکوهی، ع. (1385). بررسی تاثیر هندسه شیب‌شکن در افت ...
سلماسی، ف، 1382، ارزیابی هیدرولیکی سرریزهای پلکانی با استفاده از ...
Bos , M.G., J.A. Replogle and A.J. Clemens , 1984, ...
FAO Irrigation and Drainage Paper 26/2, 1975, Small Hydraulic Structures, ...
US Department of The Interior, 1965, Design of Small Canal ...
Henderson, F.M., 1966, "Open Channel Flow", New York : Mc ...
Chanson, H., 2002, "The Hydraulic of Stepped Chutes & Spillways", ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آزمایشگاهی میزان استهلاک انرژی در شیب شکنهای مایل مستطیلی" توسط عادل مرادی سبزکوهی، عضو هیئت علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ورامین و کارشناس ارشد مهن؛ محمود بینا، دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز؛ رضا فرشاد، کارشناس ارشد مهندسین مشاور پورآب نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استهلاک انرژی، شیب شکن مایل مستطیلی، عمق بحرانی، مدل فیزیکی، عدد شیب شکن هستند. این مقاله در تاریخ 10 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2308 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شیب شکن ها از جمله متداول ترین ساختمان های هیدرولیکی مستهلک کننده انرژی در شبکه های آبیاری و زهکشی، آبراهه های فرسایش پذیر، سیستم های تصفیه آب و جمع آوری، تصفیه و دفع فاضلاب می باشند. درصد عمده ای از انرژی جریان در نتیجه وقوع پدیده پرش هیدرولیکی (Hydraulic Jump) در پایین دست ساختمان شیب شکن مستهلک می گردد و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آزمایشگاهی میزان استهلاک انرژی در شیب شکنهای مایل مستطیلی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.