تحلیل سه بعدی اثر اندازه ذرات شن ورودی در عملکرد جداساز سیکلونی جریان محوری با دو محفظه پیچیدار (I-Sep) بکمک دینامیک سیالات محاسباتی
Publish place: 11th Conference of Fluid Dynamics
Publish Year: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,500
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CFD11_081
تاریخ نمایه سازی: 12 مرداد 1387
Abstract:
در چند دهه اخیر جداسازهای مخزنی ثقلی در صنایع مختلف بخصوص صنعت نفت بطور گسترده ای در جداسازی جریانهای چند فاز بکار برده شده اند . این جداسازها نه تنها گرا نقیمت بلکه حجیم، سنگین و در نصب دشوار و در نگهداری پر هزینه می باشند و بعلت پایین بودن راندمان سبب آلودگی های جبران ناپذیری در محیط زیست می شوند . اخیراً بسیاری از صنایع از جمله صنعت نفت علاقه وافری به سرمایه گذاری در پروژه های تحقیقاتی برای پیدا کردن جایگز ینی مناسب برای این جداسازهای قدیمی نشان داده اند . جداساز سیکلونی جریان محوری با دو محفظه پیچدار که بوسیله سازنده اش شرکت کالتک انگلستان I-Sep یا جداساز پیچدار نامیده می شود، می تواند جایگزین مناسبی باشد . از ویژگی های منحصر بفرد این نوآوری، سادگی طراحی، ا ندازه کوچک و وزن کم آن و همچنین جای نصب کوچکتر و هزینه نگهداری و نصب کمتر در مقایسه با جداسازهای قدیمی می باشد . هدف تحقیقات ارائه شده در این مقاله بررسی تاثیر اندازه ذرات شن ورودی در جداسازی فازهای جامد–مایع می باشد . این تحقیقات شامل مدلسازی عددی برای بررسی رفتار جریان چند فاز شن -آب درون جداساز با کمک نرم افزار حجم محدود فلوئنت 6,2 می باشد . شبیه سازی با کمک مدل مخلوط مدل k −ε استاندارد برای حل جریان مغشوش چند فاز شن و آب انجام شده است.
Keywords:
Authors
محمد حسن شجاعی فرد
استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران
محمد اخلاقی
استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران
حسین حسینی منش
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :