سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جانمایی دوربین در فتوگرامتری صنعتی بروش بهینه سازی چندگانه تکاملی

Publish place: Geomatics 1385
Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,746

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEO85_20

Index date: 14 January 2006

جانمایی دوربین در فتوگرامتری صنعتی بروش بهینه سازی چندگانه تکاملی abstract

در این مقاله مساله جانمایی دوربین با اهداف اندازه گیری موقعیت، شکل و ابعاد یک شی و تامین همزمان قیود دید مورد بررسی قرار گرفته و در قالب یک مساله بهینه سازی تکاملی چندگانه مورد حل قرار گرفته است. به همین منظور برای اولین بار از روش NSGA-II که روشی بهینه سازی مبتنی بر مفهوم جبهه پرتو است استفاده شده است. مزیت این روش ارائه راه حل بهینه برای مواقعی است که روشهای معمول به جواب نمی رسند یا در نقطه بهینه موضعی همگرا می شوند . این روش قابلیت تحلیل کارایی روشهای دیگر جانمایی دوربین و تبیین پیچیدگی مساله جانمایی دوربین در شبکه های فتوگرامتری را بدست می دهد. در این تحقیق پس از پیاده سازی روش NSGA-II تستهایی روی یک حالت پیچیده جانمایی دوربین صورت گرفت. نتایج این تست مبین قابلیت بالای این روش در حل مسائل سخت مانند طراحی شبکه های فتوگرامتری برد کوتاه می باشد.

جانمایی دوربین در فتوگرامتری صنعتی بروش بهینه سازی چندگانه تکاملی authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Atkinson, K.B. (1998). «Close _ photo gammetry and machine vision.^ ...
Deb, K., Agrawal, S., Pratap, A., Meyarivan, T., (2003). *A ...
Mason, S.O . and A.Gruen (1995).، Automatic sensor placement for ...
_ Mohr (1998). _ Camera PIacement for Accurate Reconstruction.? ...
Saadatseresht, M., Fraser, C.S., Samadzade gan, F., and A. Azizi, ...
Sadatseresfi, M., Samadzadegan, F., and A. Azizi, (20046).، Automatic canmsera ...
_ Saadatseresht, M., (2004).، .To develop the automation of vision ...
Srinivas, N . and Deb, K . (1995).، #Multi -objective ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جانمایی دوربین در فتوگرامتری صنعتی بروش بهینه سازی چندگانه تکاملی" توسط محمد سعادت سرشت؛ فرهاد صمدزادگان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش ژئوماتیک 85 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتمهای تکاملی ، بهینه سازی ، جبهه پرتو ، جانمایی دوربین ، طراحی شبکه ، فتوگرامتری صنعتی ، فتوگرامتری برد کوتاه ، قابلیت دید ، مدلسازی قیود دید ، هوش مصنوعی هستند. این مقاله در تاریخ 24 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2746 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله مساله جانمایی دوربین با اهداف اندازه گیری موقعیت، شکل و ابعاد یک شی و تامین همزمان قیود دید مورد بررسی قرار گرفته و در قالب یک مساله بهینه سازی تکاملی چندگانه مورد حل قرار گرفته است. به همین منظور برای اولین بار از روش NSGA-II که روشی بهینه سازی مبتنی بر مفهوم جبهه پرتو است استفاده ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی هوش مصنوعی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله جانمایی دوربین در فتوگرامتری صنعتی بروش بهینه سازی چندگانه تکاملی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.