سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنوانسیون بین المللی مقابله با بیابان زایی و پیامدهای آن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,395

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DPCONF02_084

Index date: 24 February 2017

کنوانسیون بین المللی مقابله با بیابان زایی و پیامدهای آن abstract

هرساله روز هفدهم ژوئن، از طرف سازمان ملل متحد، به عنوان روز جهانی مقابله با بیابان زایی نامگذاری شده است. اگرچه کنوانسیون بیابان زدایی ملل متحد و منشور آن جزو اسناد الزام آور بین المللی محسوب می شو،د اما متاسفانه همچنان گسترش روزافزون شرایط بیابانی در کشورها و به خصوص کشور ما مشاهده می شود به طوری که این عدم توجه به تعهدات کنوانسیونهای بین المللی در ارتباط با پدیده بیابان زایی از زمان تشکیل اولین اجلاس جهانی در نایروبی کنیا تاکنون، گسترش قابل ملاحظه ای یافته و مرز خود را تا کشورهای قاره سبز نیز توسعه داده است. هرچند سالانه مبالغ قابل توجهی صرف اقدامات کنترلی و جلوگیری از بیابانی شدن اراضی می گردد، اما اغلب این اقدمات غیر پیشگیرانه می باشد و در مرحله شدید بیابانی شدن و از روی ناچاری و با کمترین اثر بخشی و بیشترین هزینه صورت می گیرد. امروزه لزوم توجه به فرایند تخریب اراضی کشور و تغییر کاربریهای نامناسب به عنوان یک عامل تهدید کننده به شمار می رود و در صورت استمرار و تشدید بیابان زایی اراضی می تواند در آینده نه چندان دور اثرات سیاسی – اجتماعی جبران ناپذیری داشته باشد در این مطالعه ضمن بررسی مفاهیم بیابان زایی اسناد بین المللی و مدلهای تعیین شدت بیابانزایی این اشعار جهانی یاداور می شود که «اگر ما به سمت بیابانها نرویم، بیابانها به سمت ما میآیند».

کنوانسیون بین المللی مقابله با بیابان زایی و پیامدهای آن Keywords:

کنوانسیون بین المللی مقابله با بیابان زایی و پیامدهای آن authors

علی محمدیان بهبهانی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، حسن و همکاران، 1383، گزارش نهایی طرح تدوین شرح ...
عباس آبادی، محمدرضا، 1378، ارزیابی بیابانزایی در دشت آق قلا ...
محمدی، محمد، 1379، قایسه کارآیی دو روش کمی پهنه بندی ...
مشکو ه، محمد علی(مترجم)، 1377، روش موقت برای ارزیابی و ...
اختصاصی، محمدرضا، 1383، بررسی مورفومتری و مورفودینامیک رخساره های فرسایش ...
خلدبرین، علی، 1383، کنوانسیون بیابانزدایی و حقوق خاک، فصلنامه جنگل ...
محمدیان بهبهانی، علی، اکبری، مهری، اونق، مجید، فیض نیا، سادات، ...
فیض‌نیا، سادات، 1376، بیابانزایی ناشی از ویژگیهای زمین‌شناسی ایران(مطالعه موردی: ...
Babaev, A.G., Khanin, N.G., Orlousky, N.S., 1993. Assesment and mapping ...
Dregne, H.E., 1996. Dese rtification: Symptom of a crisis, Quoted ...
Jakson, C.E., Krogh, S.N, . WHIT, W., 2003. Desertification and ...
Kharin, N.G., 1985. Methodo logical principles of desertification assessment and ...
UNEP: 1987. Rolling Back the Desert, Nairobi, UNEP/DC/PA C. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنوانسیون بین المللی مقابله با بیابان زایی و پیامدهای آن" توسط علی محمدیان بهبهانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پدافند غیر عامل در بخشهای کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیابانزایی، کنوانسیون، سازمان ملل متحد هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2395 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هرساله روز هفدهم ژوئن، از طرف سازمان ملل متحد، به عنوان روز جهانی مقابله با بیابان زایی نامگذاری شده است. اگرچه کنوانسیون بیابان زدایی ملل متحد و منشور آن جزو اسناد الزام آور بین المللی محسوب می شو،د اما متاسفانه همچنان گسترش روزافزون شرایط بیابانی در کشورها و به خصوص کشور ما مشاهده می شود به طوری که این عدم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنوانسیون بین المللی مقابله با بیابان زایی و پیامدهای آن با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.