سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استحصال زمین از دریا، حفاظت و تحکیم اراضی «مطالعه موردی احیاء اراضی سایت پتروشیمی عسلویه»

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,241

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPMAS05_100

Index date: 11 August 2008

استحصال زمین از دریا، حفاظت و تحکیم اراضی «مطالعه موردی احیاء اراضی سایت پتروشیمی عسلویه» abstract

مسئله استحصال زمین از دریا که در پروژه های مختلف اجرایی موضوعیت می یابد. از مباحث نسبتا پیچیده و دارای وجوه فنی متفاوت می باشد. در این مقاله مقوله استحصال زمین دریا با درنظر داشتن مطالعه موردی احیای زمین در مجتمع پتروشیمی منطقه ویژه انرژی پارس (عسلویه) مورد بررسی و توجه قرار می گیرد. مجتمع پتروشیمی عسلویه در بخشی از منطقه ویژه انرژی پارس در فاصله 290 کیلومتری جنوب شرقی بندر بوشهر قرار گرفته است. با توجه به شرایط خاص توپوگرافی منطقه و ضرورت تسطیح بخش قابل توجهی از ارتفاعات مشرف به دریا از سک سو و کمبود زمین برای توسعه واحدهای متنوع پتروشیمی، در بخشی از ناحیه ساحلی نسبت به احیاء زمین از دریا اقدام شود. فاز اول طرح استحصال که عملیات اجرایی آن در شرف اتمام است در محدوده ای از ساحل بطول حدود 2350 متر و پیشروی در دریا تا حدود 400 متر مساحتی حدود 100 هکتار زا شامل می شود. این طرح در مرحله دوم اجرایی که طولی از ساحل حدود 5 کیلومتر و پیشروی متوسط 200 متر را شامل می شود هم اکنون در مرحله اجراست.

استحصال زمین از دریا، حفاظت و تحکیم اراضی «مطالعه موردی احیاء اراضی سایت پتروشیمی عسلویه» authors

علی اکبر حفاظتی منشادی

کارشناس ارشد مهندسی سواحل مسئول گروه سواحل و بنادر شرکت مهندسین مشاو

ابوالفضل علی عسگری

کارشناس ارشد ژئوتکنیک مسئول بخش طراحی گروه سواحل و بنادر شرکت مهندسین

عباس حسینیان

کارشناس مهندسی دریا مسئول بخش نظارت گروه سواحل و بنادر شرکت مهندسین م

مقاله فارسی "استحصال زمین از دریا، حفاظت و تحکیم اراضی «مطالعه موردی احیاء اراضی سایت پتروشیمی عسلویه»" توسط علی اکبر حفاظتی منشادی، کارشناس ارشد مهندسی سواحل مسئول گروه سواحل و بنادر شرکت مهندسین مشاو؛ ابوالفضل علی عسگری، کارشناس ارشد ژئوتکنیک مسئول بخش طراحی گروه سواحل و بنادر شرکت مهندسین ؛ عباس حسینیان، کارشناس مهندسی دریا مسئول بخش نظارت گروه سواحل و بنادر شرکت مهندسین م نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی سواحل و بنادر و سازه های دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 21 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6241 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مسئله استحصال زمین از دریا که در پروژه های مختلف اجرایی موضوعیت می یابد. از مباحث نسبتا پیچیده و دارای وجوه فنی متفاوت می باشد. در این مقاله مقوله استحصال زمین دریا با درنظر داشتن مطالعه موردی احیای زمین در مجتمع پتروشیمی منطقه ویژه انرژی پارس (عسلویه) مورد بررسی و توجه قرار می گیرد. مجتمع پتروشیمی عسلویه در بخشی از منطقه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استحصال زمین از دریا، حفاظت و تحکیم اراضی «مطالعه موردی احیاء اراضی سایت پتروشیمی عسلویه» با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.