سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی و بررسی عوامل موفقیت استقرار SAP ERP و ارائه یک دسته بندی جدید به منظور کاهش ریسک های پیاده سازی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,476

This Paper With 7 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AMSCONF04_588

Index date: 24 February 2017

شناسایی و بررسی عوامل موفقیت استقرار SAP ERP و ارائه یک دسته بندی جدید به منظور کاهش ریسک های پیاده سازی abstract

امروزه پیاده سازی سیستم برنامه ریزی منابع سازمان (ERP) به دلایل مختلفی ازجمله فشار رقابتی برای تبدیل شدن به تولیدکنندگانی با هزینه کم ، انتظارات رشد درآمد و میل به مهندسی مجدد کسب وکار برای پاسخ به چالش بازار ضروری است و سازمان های خصوصی و دولتی برای بقا، رقابت و حضور در بازارهای جهانی به پیاده سازی این سیستم می پردازند.درواقع ERP یک سیستم مدیریت کسب و کار کاملاً یکپارچه است که کلیه حوزه های کارکردی سازمان نظیر لجستیک، تولید، مالی، حسابداری و منابع انسانی را پوشش داده و اجازه می دهد تا بخش های مختلف با نیازهای گوناگون از طریق به اشتراک گذاری اطلاعات مشابه در یک سیستم واحد به برقراری ارتباط با یکدیگر بپردازند. ERP تعاملات و همکاری بین واحدی را بسیار افزایش می دهد و موجب تسریع در فرآیندهای کسب وکار می گردد. ازجمله شرکت های ارائه دهنده ERP می توان به SAP، Microsoft، Oracle را نام برد که در این میان شرکت SAP بیشترین سهم بازار را در پیاده سازی به خود اختصاص داده است. در حال حاضر قریب به چهارصد شرکت در ایران به دنبال پیاده سازی ERP می باشند. ازجمله شرکت هایی که با SAP به صورت رسمی در حال کارکردن هستند می توان به برخی از شرکت های گروه مپنا «توگا، پارس، مکو، پرتو، مپنابویلر و سپاهان اصفهان»، گروه صنعتی ایران خودرو، شرکت ماموت، شرکت گلستان و پتروپارس را نام برد.پیاده سازی این سیستم ها بسیار دشوار، هزینه بر است و همواره با چالش های بسیار زیادی روبه رو بوده و علیرغم صرف زمان، هزینه و منابع شرکت در اکثر موارد با شکست همراه بوده است، زیرا پیاده سازی آن نتوانسته است به اهداف از پیش تعریف شده و در زمان مشخص شده، دست پیدا کند. به همین جهت در این مقاله سعی شده است به بررسی عوامل و شاخص های کلیدی موفقیت استقرار ERP پرداخته شود و دسته بندی جدیدی ارائه گردد تا بتواند شاخص های کلیدی استقرار SAP ERP را بیشتر معرفی نماید تا از این طریق ریسک پیاده سازی آن را کاهش دهد. در این مقاله به طور خاص شاخص های استقرار سیستم SAP ERP را تحلیل خواهیم کرد و نیز گروه مپنا را به عنوان موردمطالعه خود با توجه به استقرار این سیستم در تعدادی از شرکت های آن، انتخاب نمودیم.

شناسایی و بررسی عوامل موفقیت استقرار SAP ERP و ارائه یک دسته بندی جدید به منظور کاهش ریسک های پیاده سازی Keywords:

برنامه ریزی منابع سازمان , SAP ERP

شناسایی و بررسی عوامل موفقیت استقرار SAP ERP و ارائه یک دسته بندی جدید به منظور کاهش ریسک های پیاده سازی authors

یاسر فریدونی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر - دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

رضا طاولی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Leyh, Chiristian, (2016), Critical Success Factors for ERP Projects in ...
Marbet, Vincent A, Ashok Soni, and M.A. V e nkataramanan, ...
Babaei, M ohammadreza, Gholami, Zahra & Altafi, Soudabeh, (2015), Challenges ...
Umble, Elisabeth J, Roland R Haft, and Michael M Umble, ...
Leyh, Chiristian & Sander, Pauline (2015). Critical Success Factors for ...
Helo, Petri, (2008). Expectation and reality in ERP imp lementation: ...
Parush, Avi, Adi Hod, and Avy Shtub, (2007), Impact of ...
Gargeya, Vidyaranya B, and Cydnee Brady, (2005), Success and failure ...
Mittelstadt, Victor, Philipp Brauner, Matthias Blum, and Martina Ziefle, (2015), ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناسایی و بررسی عوامل موفقیت استقرار SAP ERP و ارائه یک دسته بندی جدید به منظور کاهش ریسک های پیاده سازی" توسط یاسر فریدونی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر - دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس؛ رضا طاولی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه ریزی منابع سازمان، SAP ERP هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1476 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه پیاده سازی سیستم برنامه ریزی منابع سازمان (ERP) به دلایل مختلفی ازجمله فشار رقابتی برای تبدیل شدن به تولیدکنندگانی با هزینه کم ، انتظارات رشد درآمد و میل به مهندسی مجدد کسب وکار برای پاسخ به چالش بازار ضروری است و سازمان های خصوصی و دولتی برای بقا، رقابت و حضور در بازارهای جهانی به پیاده سازی این سیستم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناسایی و بررسی عوامل موفقیت استقرار SAP ERP و ارائه یک دسته بندی جدید به منظور کاهش ریسک های پیاده سازی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.