سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نحوه تامین گرمایش حمام های تاریخی اردبیل (نمونه موردی حمام ابراهیم آباد و حمام پیرزرگر)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,110

This Paper With 11 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TRADITIONARCH01_060

Index date: 25 April 2017

بررسی نحوه تامین گرمایش حمام های تاریخی اردبیل (نمونه موردی حمام ابراهیم آباد و حمام پیرزرگر) abstract

با توجه به اهمیت طهارت و نظافت در فرهنگ ایرانی و اسلامی حمام یکی از بناهای مهم در بافت شهری محسوب می شده است. معماری ایرانی _اسلامی در زمینه طراحی حمام های تاریخی نمونه ای از نبوغ و اصالت خود را ارایه داده است. بناهای تاریخی علاوه بر توانایی های سازه ای و توجه به مسایل اقتصادی و فرهنگی و تامین مصالح از نقاط نزدیک و بومی منطقه شکل بهره بردای از انرژی محیط رانشان می دهد. با توجه به تنوع شرایط اقلیمی در ایران اهمیت تاثیر اقلیم بر معماری امری اجتناب ناپذیر است. معماری حمام در اردبیل با توجه به شرایط اقلیمی اش از شرایط محیط تبعیت میکند. شرایط وخصوصیات پیچیده ومتفاوت در طراحی حمام های تاریخی سبب پیدایش الگوی معماری خاصی شده است. اردبیل به علت شرایط اقلیمی می تواند با کمک گرفتن از روش های معماری سنتی و استفاده از انرژی های طبیعی به صرفه جویی در مصرف انرژی در محیط برسد. این تحقیق با استفاده از روش تحقیق توصیفی تحلیلی به بررسی تطبیقی دو نمونه از حمام های اردبیل پرداخته و سیستم گرمایشی بکار رفته در گرمابه ها را مورد مداقه قرار می دهد.

بررسی نحوه تامین گرمایش حمام های تاریخی اردبیل (نمونه موردی حمام ابراهیم آباد و حمام پیرزرگر) Keywords:

بررسی نحوه تامین گرمایش حمام های تاریخی اردبیل (نمونه موردی حمام ابراهیم آباد و حمام پیرزرگر) authors

وحید وزیری

استادیار و عضو هیات علمی، گروه معماری دانشکده هنر و معماری، دانشگاه محقق اردبیلی

سارا عالم

مربی و عضو هیات علمی، گروه معماری دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه

رقیه حقی

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، دانشگاه غیرانتفاعی سبلان اردبیل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پیرنیا، محمد کریم، معماریان، غلامحسین، 1382، "آشنایی با معماری اسلامی ...
پیرنیا، محمدکریم، 1384، "سبک شناسی معماری ایران"، سروش دانش، تهران ...
_ رشید نجفی، عطیه، 1389، بررسی موقعیت و وضعیت حمام ...
شبستان یزد، 1386، "گزارش طرح مطالعاتی حمام درو خلخال"سازمان میراث ...
قرشی (ابن اخوه)، محمدبن احمد، 1367، "آیین شهرداری در قرن ...
کیانی، محمد وسف، فخاری تهرانی، فرهاد، 1379، " معماری ایران ...
علوی، پری، زلفخانی، فاطمه _ 9 38 1، "بررسی چگونگی ...
محمد مرادی، اصغر، اخترکاوان، مهدی، 1387، "بررسی عملکرد سامانه های ...
پژوهشکده مردم شناسی، 384 1، "مجموعه مقاله های همایش حمام ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نحوه تامین گرمایش حمام های تاریخی اردبیل (نمونه موردی حمام ابراهیم آباد و حمام پیرزرگر)" توسط وحید وزیری، استادیار و عضو هیات علمی، گروه معماری دانشکده هنر و معماری، دانشگاه محقق اردبیلی؛ سارا عالم، مربی و عضو هیات علمی، گروه معماری دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه؛ رقیه حقی، دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، دانشگاه غیرانتفاعی سبلان اردبیل نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی معاصر سازی سنت های معماری اسلامی -ایرانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سامانه گرمایش، حمام های تاریخی، اردبیل هستند. این مقاله در تاریخ 5 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1110 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اهمیت طهارت و نظافت در فرهنگ ایرانی و اسلامی حمام یکی از بناهای مهم در بافت شهری محسوب می شده است. معماری ایرانی _اسلامی در زمینه طراحی حمام های تاریخی نمونه ای از نبوغ و اصالت خود را ارایه داده است. بناهای تاریخی علاوه بر توانایی های سازه ای و توجه به مسایل اقتصادی و فرهنگی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نحوه تامین گرمایش حمام های تاریخی اردبیل (نمونه موردی حمام ابراهیم آباد و حمام پیرزرگر) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.