سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه تاثیر و ارزیابی هندسی طرح های موازی و لچکی پایانه رمپ های ورودی برروی ترددبزرگراه (مطالعه موردی: بزرگراه های استان تهران)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 561

This Paper With 18 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AUCCONF01_033

Index date: 26 April 2017

مقایسه تاثیر و ارزیابی هندسی طرح های موازی و لچکی پایانه رمپ های ورودی برروی ترددبزرگراه (مطالعه موردی: بزرگراه های استان تهران) abstract

به عنوان یک فاکتور مهم در ترافیک، گلوگاه ها علاقه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده اند. از جمله گلوگاه ها می توان به رمپ های ورودی، رمپ های خروجی، خطوط مسدود، باریک شدن عرض خط و... اشاره کرد. در بین مدل های مختلف گلوگاه ها، رمپ های ورودی و رمپ های خروجی موردهای خاصی برای محققان بوده و تحقیقات بسیاری در این زمینه انجام شده است. این مقاله به مقایسه و ارزیابی هندسی طرح های موازی ولچکی پایانه رمپ های ورودی برروی سرعت و تردد بزرگراه می پردازد. ساختار کلی تحلیل، ارزیابی و ارایه مدل برای طرح های مذکوربا استفاده ازروش رگرسیون خطی چند متغیره گام به گام شکل گرفته است. سپس با تکیه برمطالعه موردی بزرگراه های استان تهران، نیازمندی های انجام تحلیل آماده شده تامسیله ارزیابی هندسی پایانه رمپ های ورودی، به روش یاد شده با استفاده ازنرم افزار Spss به تحقق برسد. اطلاعات مورد نیاز برای این پژوهش با فیلمبرداری از 60 سایت مختلف پایانه رمپ (برای هرکدام ازطرح ها 30 سایت) در دو مقطع قبل و بعد از پایانه و استخراج اطلاعات از آن به دست آمده است. تحلیل انجام شده روی هرکدام ازطرح ها نشان می دهد که با افزایش طول خط افزایش سرعت ( LA ) سرعت وسایل نقلیه عبوری از بزرگراه در پایانه رمپ ورودی نوع موازی بطور قابل ملاحظه ای نسبت به نوع لچکی آن افزایش می یابد ولی تاثیر ن روی تردد وسایل نقلیه عبوری از بزرگراه زیاد نمی باشد. افزایش طول لچکی (LT) نسبت به طول خط افزایش سرعت (LA) در پایانه رمپ های ورودی نوع موازی در میزان تردد وسایل نقلیه تاثیر بیشتری داشته، چون راننده در این طول خط لچکی به سمت مسیر اصلی هدایت می شود. با افزایش تعداد خطوط بزرگراه ( N ) تردد وسایل نقلیه عبوری ازبزرگراه در پایانه رمپ ورودی نوع موازی به طورقابل ملاحظه ای نسبت به نوع لچکی آن افزایش می یابدوتاثیرآن روی سرعت وسایل نقلیه عبوری از بزرگراه در پایانه رمپ ورودی نوع لچکی نسبت به نوع موازی آن بیشتر می باشد.

مقایسه تاثیر و ارزیابی هندسی طرح های موازی و لچکی پایانه رمپ های ورودی برروی ترددبزرگراه (مطالعه موردی: بزرگراه های استان تهران) Keywords:

مقایسه تاثیر و ارزیابی هندسی طرح های موازی و لچکی پایانه رمپ های ورودی برروی ترددبزرگراه (مطالعه موردی: بزرگراه های استان تهران) authors

مسعود تیموری

گروه عمران- گرایش راه و ترابری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران

محمدسعید منجم

گروه عمران- گرایش راه و ترابری، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تیموری، مسعود. (1395). تاثیرفرم هندسی پایانه خروجی و ورودی رمپ ...
آیین نامه طرح هندسی راه های ایران. (1391). نشریه شماره ...
میرزایی، شهریار.(1388). آمار کاربردی. کرمانشاه: انتشارات طاق بستان. ...
تناکی زاده، امین. (1391) بررسی اثر مشخصات بارگذاری بر مدول ...
آیین نامه طراحی راههای شهری. 1375).وزارت مسکن وشهرسازی .مرکزمطالعات وتحقیقات ...
Aashto.(2011). A. "Policy on Geometric Design of Highways and Streets." ...
Jacobson, L., J. Stribiak, L. Nelson, and D. Sallman(2008). Ramp ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه تاثیر و ارزیابی هندسی طرح های موازی و لچکی پایانه رمپ های ورودی برروی ترددبزرگراه (مطالعه موردی: بزرگراه های استان تهران)" توسط مسعود تیموری، گروه عمران- گرایش راه و ترابری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران؛ محمدسعید منجم، گروه عمران- گرایش راه و ترابری، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس علمی عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رمپ ورودی، ارزیابی هندسی، طرح موازی ولچکی، بزرگراه، Spss هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 561 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به عنوان یک فاکتور مهم در ترافیک، گلوگاه ها علاقه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده اند. از جمله گلوگاه ها می توان به رمپ های ورودی، رمپ های خروجی، خطوط مسدود، باریک شدن عرض خط و... اشاره کرد. در بین مدل های مختلف گلوگاه ها، رمپ های ورودی و رمپ های خروجی موردهای خاصی برای محققان بوده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه تاثیر و ارزیابی هندسی طرح های موازی و لچکی پایانه رمپ های ورودی برروی ترددبزرگراه (مطالعه موردی: بزرگراه های استان تهران) با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.