سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پوشش هوشمند نانوکامپوزیتی پلی یورتان / نانوکپسول سیلیکا حاوی ماده فلورسانت جهت پایش خوردگی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 680

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMES10_110

Index date: 26 April 2017

پوشش هوشمند نانوکامپوزیتی پلی یورتان / نانوکپسول سیلیکا حاوی ماده فلورسانت جهت پایش خوردگی abstract

پایش و آشکارسازی عیوب و موقعیتهای در معرض خوردگی در پوششهای پلیمری از اهمیت بسزایی برخوردار است. روشهای تشخیص مناطق آسیب دیده در پوششهای پلیمری و پایش خوردگی در این پوششها، اغلب مشکل و با قدرت تشخیص پایین است. در مطالعه حاضر، دستهای از پوششهای هوشمند نانوکامپوزیتی بر پایه پلییورتان/ نانوکپسولهای سیلیکا حاوی ماده فلورسانت برای شناسایی مناطق آسیب دیده مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، فلورسانت FITC به عنوان عامل آشکارساز خوردگی درون نانوذرات سیلیکا کپسوله شد. تشکیل نانوکپسولهای سیلیکا به وسیله میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM (و طیفسنجی مادون قرمز (IR-FT (تایید شد. پوشش نانوکامپوزیتی پلییورتان / نانوکپسولهای سیلیکا حاوی فلورسانت FITC بر روی زیرلایه اعمال شد. آزمون طیفسنجی امپدانس الکتروشیمیایی (EIS (بر روی نمونههای پوشش داده شده انجام شد و مقاومت به خوردگی پوششهای حاوی نانوکپسولهای سیلیکا ارزیابی شد. آشکارسازی مناطق آسیب دیده به وسیله آزمون اسپکتروفتومتری انجام گرفت. نتایج اسپکتروفتومتری از پوشش آسیب دیده نشان داد که نانوکپسولهای سیلیکاحاوی فلورسانت FITC علاوه بر بهبود مقاومت به خوردگی پوششهای پلییورتان، قابلیت تشخیص و تعیین مناطق آسیب دیده در نمونه را دارند.

پوشش هوشمند نانوکامپوزیتی پلی یورتان / نانوکپسول سیلیکا حاوی ماده فلورسانت جهت پایش خوردگی Keywords:

پوشش هوشمند نانوکامپوزیتی پلی یورتان / نانوکپسول سیلیکا حاوی ماده فلورسانت جهت پایش خوردگی authors

نرگس غفوری ورنوسفادرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد گرایش خوردگی و حفاظت مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان،

هاجر السادات مومنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نساجی گرایش الیاف پلیمری، دانشگاه صنعتی اصفهان

علی اشرفی

استادیار دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان

مصطفی یوسفی

استادیار دانشکده مهندسی نساجی، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
M. A. Ibrahim, S. A. El Rehim, and M. Hamza, ...
Y. Su, Y. Guo, Z. Huang, Z. Zhang, G. Li, ...
H. Marchebois, S. Touzain, S. Joiret, J. Bernard, and C. ...
L. E. Palomino, P. H. Suegama, I. v. Aoki, Z. ...
D. J. Mills, S. Jamali, and K. Paprocka, "Investigation into ...
Y. Gonzal ez-Garcia, S. Gonzalez, and R. Souto, 2 E ...
S. Palraj, M. Selvaraj, K. Maruthan, and G. Rajagopal, "Corrosion ...
A. Ghanbari and M. Attar, "A study on the anticorrosion ...
A. Baker, R. Jones, and R. Callinan, "Damage tolerance of ...
H. Wang, Y. Sun, J. Yi, J. Fu, J. Di, ...
Y .-K. Song, K.-H. Lee, D.-M. Kim, and C.-M. Chung, ...
, 9 Nov. 2016 Shiraz University ...
, 9 Nov. 2016 Shiraz University ...
, 9 Nov. 2016 Shiraz University ...
, 9 Nov. 2016 Shiraz University ...
, 9 Nov. 2016 Shiraz University ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پوشش هوشمند نانوکامپوزیتی پلی یورتان / نانوکپسول سیلیکا حاوی ماده فلورسانت جهت پایش خوردگی" توسط نرگس غفوری ورنوسفادرانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد گرایش خوردگی و حفاظت مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان،؛ هاجر السادات مومنی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نساجی گرایش الیاف پلیمری، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ علی اشرفی، استادیار دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ مصطفی یوسفی، استادیار دانشکده مهندسی نساجی، دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پوشش هوشمند، نانوکامپوزیت، نانوکپسول، فلورسانت، پوشش پلییورتان، خوردگی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 680 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پایش و آشکارسازی عیوب و موقعیتهای در معرض خوردگی در پوششهای پلیمری از اهمیت بسزایی برخوردار است. روشهای تشخیص مناطق آسیب دیده در پوششهای پلیمری و پایش خوردگی در این پوششها، اغلب مشکل و با قدرت تشخیص پایین است. در مطالعه حاضر، دستهای از پوششهای هوشمند نانوکامپوزیتی بر پایه پلییورتان/ نانوکپسولهای سیلیکا حاوی ماده فلورسانت برای شناسایی مناطق آسیب دیده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پوشش هوشمند نانوکامپوزیتی پلی یورتان / نانوکپسول سیلیکا حاوی ماده فلورسانت جهت پایش خوردگی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.