سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود در روش تولید و خواص مهندسی شاتون موتورهای احتراق داخل با بکارگیری فولادهای میکروآلیاژی وانادیام دار

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,580

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICICE04_032

Index date: 5 September 2008

بهبود در روش تولید و خواص مهندسی شاتون موتورهای احتراق داخل با بکارگیری فولادهای میکروآلیاژی وانادیام دار abstract

تا کنون برای ساخت شاتون موتورهای درونسوز معمولی، از فولادهای ساده کربنی و فرآیند تولید آهنگری گرم به همراه عملیات حراتی شوکه و بازگشت استفاده می شده است، اما اخیرا با توسعه فولادهای میکروآلیاژی وانادیوم دار (Vanadium added Microalloyed Steels) و روش ساخت آهنگری گرم و عملیات سردشدن کنترلی در هوا، نه تنها عملیات حرارتی اضافی و هزینه بر حذف شده است، بلکه استحکام و خواص مکانیکی شاتون جدید به طور قابل توجهی بهبود یافته است. در این تحقیق، ابتدا فرآیند مکانیکی- حرارتی (Thermomechanical) مورد استفاده در ساخت شاتون میکروآلیاژی 38MnVS5 با 0/11 درصد وانادیم دار بررسی شده و سپس خواص مکانیکی آن با شاتون از جنس فولاد معمولی کربن- منگنزدار SAE 1335 مقایسه شده است. در فرآیند ساخت شاتون میکروآلیاژی، لقمه اولیه فولادی تا دمای 1150 درجه سانتیگراد پیش گرم شده و با انتقال به قالب، تحت عملیات آهنگری ضربه ای قرار گرفته و سپس بصورت آرام و تعادلی در هوا سرد می شود. نتایج بررسیها نشان می دهند که شاتون های میکروآلیاژی علاوه برداشتن استحکام، سختی و مقاومت به خستگی بیشتر، از کاهش وزن در حدود 15-10 در صد نیز نسبت به شاتونهای معمولی برخوردار هستند.

بهبود در روش تولید و خواص مهندسی شاتون موتورهای احتراق داخل با بکارگیری فولادهای میکروآلیاژی وانادیام دار Keywords:

بهبود در روش تولید و خواص مهندسی شاتون موتورهای احتراق داخل با بکارگیری فولادهای میکروآلیاژی وانادیام دار authors

حسین شاهدی

کارشناس اداره کل مهندسی محصول (شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خ

امیر مومنی

دانشجوی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

فرزاد محبوبی

دانشیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شاهدی، حسین، گزارش مهندسی، بررسی خواص متالورژیکی، فیزیکی و مکانیکی ...
گلعذار، محمدعلی، اصول و کاربردعملیات حرارتی فولادها وچدنها، دانشگاه صنعتی ...
S.Nakamura, Y.Sato, sAE Technical Paper Series, Development of High Fatigue ...
H.Sekine, I.Tamura, Thermomechanical Processing of High Strength Low Alloy Steels, ...
F.J.Humphrey, M.Hatherly, Recrystallization _ Related Phenomena in Hot Forged Steels, ...
J.H.Bucher, R.C.Bara, Microalloyed Hot Rolled Bars for Hot Forging Applications, ...
A.Gilat, X.Wu, X.T.Zhang, Dymamic Hot Forging of a Microalloyed Steel ...
P.H.Wright, ASM Metals Handbook Vol.1, Properies & Selection: Iron, Steels ...
New Microalloyed 38MnV/S5 570 _ _ 430 Microalloyed to SAE ...
_ Conven sional SAE 1335 (Average: 21HRC) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود در روش تولید و خواص مهندسی شاتون موتورهای احتراق داخل با بکارگیری فولادهای میکروآلیاژی وانادیام دار" توسط حسین شاهدی، کارشناس اداره کل مهندسی محصول (شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خ؛ امیر مومنی، دانشجوی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ فرزاد محبوبی، دانشیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش موتورهای درونسوز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شاتون، فولاد میکروآلیاژی، آهنگری گرم، عملیات ترمومکانیکی هستند. این مقاله در تاریخ 15 شهریور 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2580 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تا کنون برای ساخت شاتون موتورهای درونسوز معمولی، از فولادهای ساده کربنی و فرآیند تولید آهنگری گرم به همراه عملیات حراتی شوکه و بازگشت استفاده می شده است، اما اخیرا با توسعه فولادهای میکروآلیاژی وانادیوم دار (Vanadium added Microalloyed Steels) و روش ساخت آهنگری گرم و عملیات سردشدن کنترلی در هوا، نه تنها عملیات حرارتی اضافی و هزینه بر حذف ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود در روش تولید و خواص مهندسی شاتون موتورهای احتراق داخل با بکارگیری فولادهای میکروآلیاژی وانادیام دار با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.