سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ترمو وودها و کابرد آن در صنعت ساختمان سازی (نمونه موردی استان مازندران)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 777

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BSEU01_118

Index date: 26 April 2017

بررسی ترمو وودها و کابرد آن در صنعت ساختمان سازی (نمونه موردی استان مازندران) abstract

از سالیان دور چوب به عنوان یکی از اصلی ترین و قدیمی ترین مصالح در دسترس بشر برای خانه سازی بوده است. چوبیکی از معدود عناصری است که حس زندگی و گرمی و بالندگی را در انسان القا می کند. چوب به عنوان یکی از مصالحساختمانی دارای خواص با ارزشی چون مقاومت نسبی بالا, چگالی کم، رسانایی کم و در عین حال دارای قابلیت پوسیدگیو اشتعال است و رطوبت چوب خواص متغیری در آن ایجاد می کند که این معضلات به وسیله تکنولوژی جدیدی به نامترمو کردن چوب, از بین رفته اند. در این فرآیند چوب را تا دماهای خاصی حرارت می دهند و سپس به تدریج سرد میکنند. این روش باعث از بین رفتن عمده خصوصیات منفی چوب می گردد. از خواص ترمووود می توان به دوام بالا و ثباتابعاد، مقاوم در برابر پوسیدگی و حمله حشرات، شستشو و نگهداری آسان، نصب آسان و سریع، قابلیت برش هلالی جهتمحل های قوس دار و مقاومت بالا و طولانی در برابر سایش و شرایط جوی مختلف اشاره کرد. با ترمو کردن چوب به روشاصولی و با کیفیت هرچه تمام تر، استفاده از آن در شرایط خاص و وجود آب و رطوبت و همچنین اقلیم معتدل و مرطوباستان مازندران که مورد بررسی خاص این پژوهش میباشد، میسر شده است. در این مقاله با بررسی میدانی و نظرسنجیاز متخصصان امر، نقاط قوت و ضعف سیستم بررسی گشته و نتایج مثبتی در راستای استفاده از ترمووود در مازندران بهدست آمده است.

بررسی ترمو وودها و کابرد آن در صنعت ساختمان سازی (نمونه موردی استان مازندران) Keywords:

بررسی ترمو وودها و کابرد آن در صنعت ساختمان سازی (نمونه موردی استان مازندران) authors

یاسمن تقی نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی صنعتی مازندران

مینا جعفریان

دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی صنعتی مازندران

نسیبه صدفی

استادیار دانشکده هنر و معماری، دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فروتنی، س. مصالح و ساختمان, انتشارات روزنه, چاپ هشتم، 1388 ...
یارمحمودی، ا.، حکیمیان، س.، پورتنگکی، ع. بررسی ترمووود به عنوان ...
:10 , 01/06/2016.اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران ...
_ اقلیم و معماری، اصفهان، نشر خاک، 1389 ...
Thermo Wood@ Manual on Surface Treatment, Finnish ThermoWood Association, P.O.Box ...
WWW. carrington. ir, (carington international) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ترمو وودها و کابرد آن در صنعت ساختمان سازی (نمونه موردی استان مازندران)" توسط یاسمن تقی نیا، دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی صنعتی مازندران؛ مینا جعفریان، دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی صنعتی مازندران؛ نسیبه صدفی، استادیار دانشکده هنر و معماری، دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنگره بین المللی تحولات نوین پایداری در معماری ، شهرسازی ، عمران و مهندسی ساختمان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چوب, ترمو چوب, مزیت ترمو چوب, مصالح نوین, صنعت ساختمان هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 777 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از سالیان دور چوب به عنوان یکی از اصلی ترین و قدیمی ترین مصالح در دسترس بشر برای خانه سازی بوده است. چوبیکی از معدود عناصری است که حس زندگی و گرمی و بالندگی را در انسان القا می کند. چوب به عنوان یکی از مصالحساختمانی دارای خواص با ارزشی چون مقاومت نسبی بالا, چگالی کم، رسانایی کم و در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ترمو وودها و کابرد آن در صنعت ساختمان سازی (نمونه موردی استان مازندران) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.