سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود پروتکل AODV برای ترافیک کاربردهای زمان واقعی در شبکه های MANET

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 785

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITCC03_300

Index date: 26 April 2017

بهبود پروتکل AODV برای ترافیک کاربردهای زمان واقعی در شبکه های MANET abstract

گسترش روز افزون شبکه های اینترنتی، و افزایش تقاضای ترافیک های مختلف مخصوصا ترافیکهای زمان واقعی مانند صوت و ویدیوکنفرانس و همچنین تمایل به استفاده از شبکه های بی سیم، اهمیتمسیریابی در شبکه های MANET را بیش از پیش نمایانتر می کند. سه پروتکل AODV ، TORA وDSR جزء پروتکل های مهم و کاربردی شبکه MANET می باشند. برای ترافیک های زمان واقعیپروتکل AODV برای پارامترهای تاخیر انتها به انتها و بازده از دیگر دو پروتکل TORA و DSR بهترمی باشد. این نتیجه با شبیه سازی در دو شبکه 50 و 100 نودی به اثبات رسیده است. در این مقاله باتصحیح پارامترهایی در پروتکل AODV و در نظر گرفتن وزن مسیر در مسیریابی شبکه به نتایج خیلیبهتری نسبت به پروتکل AODV پیش فرض دست پیدا کرده ایم. نتایج شبیه سازی نشان می دهد کهپارامترهای: ترافیک ارسال دریافت خود پروتکل، بسته های از بین رفته در مسیریابی، خطای ارسالیمسیر و بازده برای LAN و پارامتر جیتر و ترافیک ارسالی برای ویدیوکنفرانس؛ همچنین پارامتر تاخیرکل WLAN و کاهش بسته های از بین رفته در کل فرایند مسیریابی دچار بهبود شده اند.

بهبود پروتکل AODV برای ترافیک کاربردهای زمان واقعی در شبکه های MANET Keywords:

شبکه های حسگر متحرک اقتضایی , پروتکل AODV , شبکه Ad-hoc , OPNET

بهبود پروتکل AODV برای ترافیک کاربردهای زمان واقعی در شبکه های MANET authors

جواد کبیری

دانشجوی کارشناسی ارشد مخابرات گرایش سیستم ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی،ایران

فرهاد مصری نژاد

استادیار گروه مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Tarjkovic, I., Final Project OSPF, EIGRP and RIP performance analysis ...
Corson S., Macker J., Mobile Adhoc Networking (MANET): routing protocol ...
Das S. Perkins C., Royer E., Ad hoc _ demand ...
Park V.D., Corson M.S., A highly adaptive distributed routing algorithm ...
Royer E.M., Toh C.-K., A review of current routing protocols ...
J. Premalatha, P. B alasubramanie, Enhancing Quality of Service in ...
Karam, E., Imp lementation and Simulation of C ommunication Network ...
Shuangyin Ren, et al., An Improved Wireless Sensor Networks Routing ...
J. Premalatha, P. B alasubramanie, Enhancing Quality of Service in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود پروتکل AODV برای ترافیک کاربردهای زمان واقعی در شبکه های MANET" توسط جواد کبیری، دانشجوی کارشناسی ارشد مخابرات گرایش سیستم ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی،ایران؛ فرهاد مصری نژاد، استادیار گروه مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی،ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره بین المللی کامپیوتر، برق و مخابرات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه های حسگر متحرک اقتضایی، پروتکل AODV ، شبکه Ad-hoc ، OPNET هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 785 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسترش روز افزون شبکه های اینترنتی، و افزایش تقاضای ترافیک های مختلف مخصوصا ترافیکهای زمان واقعی مانند صوت و ویدیوکنفرانس و همچنین تمایل به استفاده از شبکه های بی سیم، اهمیتمسیریابی در شبکه های MANET را بیش از پیش نمایانتر می کند. سه پروتکل AODV ، TORA وDSR جزء پروتکل های مهم و کاربردی شبکه MANET می باشند. برای ترافیک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود پروتکل AODV برای ترافیک کاربردهای زمان واقعی در شبکه های MANET با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.