سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل سازه و مقایسه عملکرد میراگر جرمی تنظیم شده فعال و میراگر جرم تنظیم شده ترکیبی با منطق فازی برای تحریک لرزه ای

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 795

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SECM01_085

Index date: 26 April 2017

کنترل سازه و مقایسه عملکرد میراگر جرمی تنظیم شده فعال و میراگر جرم تنظیم شده ترکیبی با منطق فازی برای تحریک لرزه ای abstract

روشهای مختلفی برای کنترل سازه در برابر زلزله وجود دارد دراین بین میراگرهای جرمی تنظیم شده از پرکاربردترین سیستم های کنترلیمی باشند که با چیدمان های مختلف در سازه به کار می روند. در این پژوهش در سازه فلزی 11 طبقه، سیستم جرم تنظیم شدهفعال (ATMD) و یک سیستم جرم تنظیم شده ترکیبی که در اینجا (APTMD) نامیده شده است، برای کاهش پاسخ سازه تحت زلزله به کار رفته اند. سیستم APTMD شامل دو TMD فعال و غیر فعال است که به صورت سری به سازه متصل شدهاند. به جهت مقایسه عملکرد این دو میراگر هر دو سیستم روی بام سازه قرار دارند و جرم TMD ها 5% جرم کل سازه است که در APTMD با نسبت های 80% و 20% جرمها توزیعشدهاند. به منظور تحلیل نتایج، کاهش پاسخ حداکثر تغییر مکان و شتاب مطلق و RMS پاسخ های تغییر مکان و شتاب سازه تحت زلزله های میدان دور السنترو و هاچینوهه بررسی شده است. نتایج نشان میدهد سیستم ترکیبی عملکرد بهتری دارد.

کنترل سازه و مقایسه عملکرد میراگر جرمی تنظیم شده فعال و میراگر جرم تنظیم شده ترکیبی با منطق فازی برای تحریک لرزه ای Keywords:

میراگر جرمی تنظیم شده فعال , میراگر جرمی تنظیم شده ترکیبی , APTMD , منطق فازی , تحریک زلزله

کنترل سازه و مقایسه عملکرد میراگر جرمی تنظیم شده فعال و میراگر جرم تنظیم شده ترکیبی با منطق فازی برای تحریک لرزه ای authors

هاشم شریعتمدار

دانشیار، گروه عمران دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد

فاطمه اخلاقی امیری

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه عمران دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد

مهدی رضازاده قناد

دانشجوی دکتری ساز، گروه عمران دانشکده مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی سمنان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Banerj, P. and Samanta, A."Earthquake vibration control of structure using ...
Frahm. H, Device for damping vibratioh of bodies, No. 939, ...
Warburton, G. B Ayorinde, E. O. Optimum absorber parameters for ...
Bekdas, G. Nigdeli, S. Estimating optimum parameters of tuned mas ...
Yao, J. T. P. Concept of structural control, Journal of ...
Chang J. C. H. Soong T. T. Structural controlusing active ...
_ Abdel-Rohman, M. Optimal design of active TMD for buildings ...
Collins, R. Basu, B. Control strategy using bang-bang and minimax ...
Battaini, M. Casciati, F. Faravelli, L. Fuzzy control of structural ...
Aldawod, M. Naghdy, F. Samali, B. Kwod, K. C. S. ...
_ _ _ of Cross Wind Response of _ _ ...
[_ _ _ _ _ 813, pp:82-19, 2003. ...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ Modeling, ...
Nishimura, I. Kobori, T. Sakamoto, M. Koshika, N. Sasaki, K. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل سازه و مقایسه عملکرد میراگر جرمی تنظیم شده فعال و میراگر جرم تنظیم شده ترکیبی با منطق فازی برای تحریک لرزه ای" توسط هاشم شریعتمدار، دانشیار، گروه عمران دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد؛ فاطمه اخلاقی امیری، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه عمران دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد؛ مهدی رضازاده قناد، دانشجوی دکتری ساز، گروه عمران دانشکده مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی سمنان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میراگر جرمی تنظیم شده فعال، میراگر جرمی تنظیم شده ترکیبی، APTMD، منطق فازی، تحریک زلزله هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 795 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روشهای مختلفی برای کنترل سازه در برابر زلزله وجود دارد دراین بین میراگرهای جرمی تنظیم شده از پرکاربردترین سیستم های کنترلیمی باشند که با چیدمان های مختلف در سازه به کار می روند. در این پژوهش در سازه فلزی 11 طبقه، سیستم جرم تنظیم شدهفعال (ATMD) و یک سیستم جرم تنظیم شده ترکیبی که در اینجا (APTMD) نامیده شده است، ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله و منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل سازه و مقایسه عملکرد میراگر جرمی تنظیم شده فعال و میراگر جرم تنظیم شده ترکیبی با منطق فازی برای تحریک لرزه ای با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.