سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

همگرایی و واگرایی اقوام (نقدی بر عملکرد نظام آموزش عالی ایران)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 768

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KPIP10_181

Index date: 26 April 2017

همگرایی و واگرایی اقوام (نقدی بر عملکرد نظام آموزش عالی ایران) abstract

یکی از مراکز و بخش های مهم توسعه و پیشرفت جوامع در مناطق مختلف گیتی، نظام آموزش عالی و جایگاه رفیع آن در پیشبرد سیاست ها و اهداف گوناگون جوامع میباشد. نظام آموزش عالی بسته به شرایط داخلی و خارجی کشورها، رسالت های مهمیدارد. خروجی های نظام آموزش عالی در زمینههای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و هنری و غیره حایز اهمیت فراوان است. خصوصا0 در بعد مسایل هویتی و اعتقادی، نقش نظام آموزش عالی پررنگتر است که این مسیله در جوامع چند قومی که دارای تنوع مذهبی و قومی فراوان است، محسوس تر است. در این میان، کشور ایران با خرده فرهنگ های مختلف و تنوع قومیتی حاکم بر آن، همواره سعی داشته است که در بین اقوام گوناگون، همبستگی ایجاده کرده تا از تنش های احتمالی موجود بکاهد. ارگآنهای زیادی در این زمینه نقش دارند ولی نظام آموزش عالی در تحکیم همگرایی بین قومیتها و تقلیل واگرایی بین آنها، کارکرد های مهمیدارد. با این وجود، نتایج مطالعات و شرایط موجود در جامعه ایران، مانند ظهور جنبش های دانشجویی اقوام مختلف، نشان میدهد که نظام آموزش عالی در مسیله قومیتها با فراز و نشیب های متفاوتی روبه رو بوده و در برخی موارد، توفیق چندانی در تقویت همگرایی آنها نداشته است. لذا تحقیق حاضر با روش توصیفی -تحلیلی در پی آن است تا عملکرد نظام آموزش عالی در مسیله همگرایی و واگرایی اقوام را مورد نقد و بررسی قرار داده و راهکارهای مناسب را ارایه دهد.

همگرایی و واگرایی اقوام (نقدی بر عملکرد نظام آموزش عالی ایران) Keywords:

همگرایی و واگرایی اقوام (نقدی بر عملکرد نظام آموزش عالی ایران) authors

مصطفی مظاهری

دانشجو دکتری جغرافیای سیاسی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-احمدی، حمید(387 1)؛قومیت و قوم گرایی در ایران افسانه _ ...
-بریجرز، دیوید(1389)؛ آموزش عالی و توسعه ملی، ترجمه: رضا سیمبر، ...
-بابایی، محمد باقر(1387):نقش دانشگاه در مهندسی فرهنگی کشور، فصلنامه مطالعات ...
-حافظ نیا، محمد رضا(1385)؛ اصول و مفاهیم ژئوپلیتیک، مشهد، انتشارات: ...
صفایی مقدم، مسعود(1390)؛ مطالعه تحلیلی نهضت معنویتگرایی و ارائه رویکردی ...
-علی بیگی، امیر حسین(1385)؛ توسعه ی پایدار و آرمان آموزش ...
فرقانی، محمد مهدی(376 1):مجموعه مقالات نخستین سمینار آموزش عالی در ...
-فاضل، رضا و مدیری آشتیانی، الهام(1387)؛ آسیب های اجتماعی ایران ...
-فراستخواه، مقصود و بازرگان، عباس _ لوکس، کارو(1386)؛ بررسی رابطه ...
-محرابی، علیرضا(387 1)؛مبانی و مولفه های انسجام ملی، تهران، پژوهشکده ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "همگرایی و واگرایی اقوام (نقدی بر عملکرد نظام آموزش عالی ایران)" توسط مصطفی مظاهری، دانشجو دکتری جغرافیای سیاسی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره پیشگامان پیشرفت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نظام آموزش عالی، همگرایی، واگرایی، اقوام، ایران هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 768 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مراکز و بخش های مهم توسعه و پیشرفت جوامع در مناطق مختلف گیتی، نظام آموزش عالی و جایگاه رفیع آن در پیشبرد سیاست ها و اهداف گوناگون جوامع میباشد. نظام آموزش عالی بسته به شرایط داخلی و خارجی کشورها، رسالت های مهمیدارد. خروجی های نظام آموزش عالی در زمینههای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و هنری و غیره حایز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله همگرایی و واگرایی اقوام (نقدی بر عملکرد نظام آموزش عالی ایران) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.