سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

موانع استناد به ادله الکترونیکی در نظام کیفری ایران و استرالیا

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 568

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CJLP01_054

Index date: 27 April 2017

موانع استناد به ادله الکترونیکی در نظام کیفری ایران و استرالیا abstract

صاحبنظران نظام عدالت کیفری کوشیدهاند با نهادینه سازی شاخههای پژوهشی کاربردی جدید، مانند استناد پذیری ادله الکترونیکی در امور کیفری و کشف علمی جرایم، در عین حال که بر غنای حقوق کیفری میافزایند نواقص و نارساییهای حقوقی علمی آن را هم رفع کنند. در پرتو نظام ادله اثبات در امور کیفری، از آنجا که دادهها، حقایق مربوط به امور خود را دربردارند باید به عنوان ادله اثبات جرم، به کشف جرایم کمک کنند و مجریان قانون با دادههای الکترونیکی معتبر، به منزله ادله قابل استناد بودن به آن ترتیب اثر میدهند. در قوانین جمهوری اسلامی ایران از جمله قانون آیین دادرسی کیفری ، قانو مجازات اسلامی و بخش تعزیرات مصوب 1375 ،قانون تجارت الکترونیک و آیین نامه جمعآوری و استناد پذیری ادله الکترونیکی مصوب سال 1393 و قانون جرایم رایانهای ، قانون گذار به بحث جایگاه ادله الکترونیکی در اثبات جرایم در نظام جزایی ایران پرداخته و علیرغم اینکه دلایل الکترونیکی معتبر و واجد ارزش اثباتی تلقی شده است اما آنچنانکه باید در فرهنگ و نظام قضایی ایران این بحث جدید جایگاه خود را هنوز نیافته است در کشور استرالیا نیز علی رغم اینکه وضعیت حقوقی از منطقهای به منطقه دیگر متفاوت بوده و این کشور بصورت فدرال اداره میگردد لکن به علت قدمت تاسیس قوانین مربوط به جرایم رایانهای و امورات وابسته به آن که مصوب سال 1983 میلادی میباشد و نیز با توجه به سابقه وجود چنین پروندههایی در محاکمه آن کشور، جایگاهی بسیار مستحکم و قویتر نسبت به قوانین جدیدالتصویب در حقوق ایران دارد.

موانع استناد به ادله الکترونیکی در نظام کیفری ایران و استرالیا Keywords:

موانع استناد به ادله الکترونیکی در نظام کیفری ایران و استرالیا authors

طاهر نظرزاده قصابی

دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز آموزش بین المللی بندر انزلی، گروه حقوق، گیلان، ایران.

محمود علیزاده

دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز آموزش بین المللی بندر انزلی، گروه حقوق، گیلان، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ U.S. Federal Rules of Civil procedure, 2013, From: http ...
.WWW .cybercrime, gov/ho meland-225 , htm/1 8 U, S, C, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "موانع استناد به ادله الکترونیکی در نظام کیفری ایران و استرالیا" توسط طاهر نظرزاده قصابی، دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز آموزش بین المللی بندر انزلی، گروه حقوق، گیلان، ایران.؛ محمود علیزاده، دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز آموزش بین المللی بندر انزلی، گروه حقوق، گیلان، ایران. نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی فقه، حقوق و روانشناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ادله الکترونیکی، نظام کیفری، فضای الکترونیکی ، اینترنت هستند. این مقاله در تاریخ 7 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 568 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که صاحبنظران نظام عدالت کیفری کوشیدهاند با نهادینه سازی شاخههای پژوهشی کاربردی جدید، مانند استناد پذیری ادله الکترونیکی در امور کیفری و کشف علمی جرایم، در عین حال که بر غنای حقوق کیفری میافزایند نواقص و نارساییهای حقوقی علمی آن را هم رفع کنند. در پرتو نظام ادله اثبات در امور کیفری، از آنجا که دادهها، حقایق مربوط به امور خود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله موانع استناد به ادله الکترونیکی در نظام کیفری ایران و استرالیا با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.