سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی میزان آسایش سنجی گردشگری شهررشت با استفاده از مدل T.C.I به منظور توسعه گردشگری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 553

This Paper With 13 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

LPCCDPG01_032

Index date: 27 April 2017

ارزیابی میزان آسایش سنجی گردشگری شهررشت با استفاده از مدل T.C.I به منظور توسعه گردشگری abstract

تفاوتهای اقلیمی برای بسیاری از گردشگران محیطی به عنوان یک جاذبه به شمار می رود و بسیاری از گردشگران مسیله اقلیم و مطلوب بودن آن مهم بوده و لذا زمان و تقویم گردشگری مکانها در الویت خاصی است. به نحوی که مطلوبیت های فصلی آب و هوایی به عنوان یکیازگزینه های اصلی در انتخاب مکان ها توسط گردشگران مد نظر است . هدف از این مقاله تنظیم تقویم فصلی اقلیمی برای برنامه ریزانصنعت گردشگری است که در توسعه گردشگری اهمیت خاصی دارد و در بسیاری از موارد قیمت مکان های اقامتی و بسیاری از خدمات وابسته به گردشگران تابع چنین شرایطی است. با توجه به این مسیله یکی از روش هایی که می تواند ما را در به دست آورن مطلوبیت هایاقلیمی کمک نماید روش تعیین شاخص اقلیم گردشگری است. در این مقاله با توجه به مدل انتخابی عناصرآب وهوایی در دوازده ماه سالمورد ارزیابی قرار گرفته است و عوامل به کار گرفته شده در این مدل به هفت عامل میانگین حداکثر دمای روزانه در ماه، میانگین حداقل رطوبت نسبی روزانه(درصد) ، میانگین دمای روزانه، میانگین رطوبت نسبی روزانه، میانگین بارش ماهانه به میلی متر، میانگین ماهانه تعدادساعات آفتابی، میانگین ماهانه سرعت باد، محدود می شوند و به عناصر اقلیمی که به عنوان داده های مدل فوق به کار گرفته می شوند میتوان به پنج عامل دیگر تحت عنوان عوامل شاخص آسایش روزانه ، شاخص آسایش شبانه روزی 24 ساعته، شاخص میزان بارندگی، شاخصساعات آفتابی، شاخص باد که در این مدل مشارکت داده میشوند اشاره کرد. نتایج به دست آمده از این تحقیق نشان می دهد شهر رشت براساس نتایج و نمودار ترسیم شده، اواسط شهریور تا و مهر و آبان؛ و فروردین اردیبهشت تا اواسط خرداد بهترین وضعیت اقلیمی برای آسایش گردشگران می باشد و از اواخر خرداد تا مهر و آبان شاخص اقلیم آسایش (TCI)روند نزولی دارد

ارزیابی میزان آسایش سنجی گردشگری شهررشت با استفاده از مدل T.C.I به منظور توسعه گردشگری Keywords:

ارزیابی میزان آسایش سنجی گردشگری شهررشت با استفاده از مدل T.C.I به منظور توسعه گردشگری authors

عباس نظرپور

دانشجوی کارشناسی جغرافیا وبرنامه ریزی شهری، دانشگاه گیلان، رشت، ایران

فرشاد مشیری نژاد

دانشجوی کارشناسی جغرافیا وبرنامه ریزی شهری، دانشگاه گیلان، رشت، ایران

سمیه سادات شاه زیدی

استادیار، جغرافیا ، ژیومرفولوژی، دانشگاه گیلان، رشت ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسدالهی زهراودیگران، (0 139)، برر سی شاخص گرد شگری تالاب ...
براتیان، علی، ر ضایی، مریم، (1392)، تحلیل فضایی شاخص اقلیم ...
بابازده مینا، نرگس زاده، فاطمه، (373 1)، مطالعه شرایط اقلیمی ...
پورا صعغریان، ارزه، نکوامال کرمانی، محمد، سی سی پور، مر ...
حلبیان‌امیرح سین، پورعیدی وند، لاله، (1393)، روند شاخص گرد شگری ...
حسنوند، عباس وهمکاران(389 1)تبیین فضایی میزان اسایش اقلیمی استان لرستان ...
خمامی زاده، جعفر، (379 1)، رشت(سنگ زرین اسیای میانه)وگذرازتاریخ، شهروند، ...
خادم الح سینی ودیگران، (1390)، رر سی شرایط اقلیم ا ...
_ رامشت، محمد حسین، شاه زیدی، سمیه سادات، (1391)، کاربرد ...
سعیدی علی وهمکاران، (1391)ارزیابی اقلیم اسایش خوز ستان با ستفاده ...
شکرگزار، اصغر، (385 1)، توسعه مسکن شهری درایران، رشت، نشرحق ...
فرج زاده، منوچهر، حمدابادی، علی(388 1)ارزیابی پهنه بندی اقلیم گردشگری ...
قنبری، سیروس، کریمی جعفر، (1392)، برر سی تغییرات شاخص اقلیم ... [مقاله ژورنالی]
گندمکار، امیر، (389 1)، براوردوتحلیل شاخص اقلیم گردشگری درشهرستان سمیرم ...
زدان پناه، حجت اله وهمکاران، (1390)مطالعه شرایط اقلیمی برای توسعه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی میزان آسایش سنجی گردشگری شهررشت با استفاده از مدل T.C.I به منظور توسعه گردشگری" توسط عباس نظرپور، دانشجوی کارشناسی جغرافیا وبرنامه ریزی شهری، دانشگاه گیلان، رشت، ایران؛ فرشاد مشیری نژاد، دانشجوی کارشناسی جغرافیا وبرنامه ریزی شهری، دانشگاه گیلان، رشت، ایران؛ سمیه سادات شاه زیدی، استادیار، جغرافیا ، ژیومرفولوژی، دانشگاه گیلان، رشت ، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش آمایش سرزمین،جایگاه خزر و چشم انداز توسعه گیلان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری ،آسایش سنجی گردشگری، شهرستان رشت ، مدلT.C.I هستند. این مقاله در تاریخ 7 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 553 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تفاوتهای اقلیمی برای بسیاری از گردشگران محیطی به عنوان یک جاذبه به شمار می رود و بسیاری از گردشگران مسیله اقلیم و مطلوب بودن آن مهم بوده و لذا زمان و تقویم گردشگری مکانها در الویت خاصی است. به نحوی که مطلوبیت های فصلی آب و هوایی به عنوان یکیازگزینه های اصلی در انتخاب مکان ها توسط گردشگران مد نظر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی میزان آسایش سنجی گردشگری شهررشت با استفاده از مدل T.C.I به منظور توسعه گردشگری با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.