سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شکل و پایداری نانوامولسیون ها و بررسی نقش سورفکتانت ها

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,680

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC12_814

Index date: 20 September 2008

شکل و پایداری نانوامولسیون ها و بررسی نقش سورفکتانت ها abstract

این مقاله ضمن معرفی سورفکتانت ها ، طبقه بندی و ارائه برخی کاربردهای آنها ، روشهای مختلف تهیه نانو امولسیون ها (امولسیفیکاسیون با انرژی بالا و انرژی پایین ) را بیان نموده و نقش سورفکتانت ها در تهیه این ترکیبات را بررسی کرده است . نتایج مطالعات در زمینه افزایش پایداری وبهبود عملکرد این ترکیبات ، پدیده(Ostwald Ripening) را مهمترین مکانیسم در تخریب نانو امولسیون ها دانسته است . مقایسه نانوامولسیون های بدست آمده با روشهای مختلف امولسیفیکاسیون نشان داده است ، نانو امولسیون های تهیه شده با استفاده از همگن سازی در فشار بالا در مقایسه با روش PIT ، کمتر در معرض پدیده استوالد قرار دارند . براساس مطالعات رفتار فازی ، اندازه قطرات تابع غلظت و ساختار فاز سورفکتانت در نقطه وارونگی است که تحت تاثیر دما و ترکیب درصد قرار دارد . همچنین ، نانوامولسیون ها بجهت اندازه کوچک قطراتشان در مقابل رسوب و یا دوفازی شدن در اثر پدیده استوالد پایدار می باشند .

شکل و پایداری نانوامولسیون ها و بررسی نقش سورفکتانت ها Keywords:

شکل و پایداری نانوامولسیون ها و بررسی نقش سورفکتانت ها authors

لیلا حسین سعیدی

گروه مهندسی شیمی دانشگاه سمنان

منصور جهانگیری

گروه مهندسی شیمی دانشگاه سمنان

مهناز مظاهر اسدی

پژوهشکده بیوتکنولوژی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خسروی، م.، "پتروشیمی (روشهای تولید فراورده ها در صنعت پتروشیمی)"، ...
دبیری اصفهانی، ح.، "پتروشیمی"، انتشارات واحد فوق برنامه در بخش ...
T. Tadros, P. Izquierdo, J. Esquena, C. Solans, Formation and ...
C. M. Pey, A. Maestro, I. Sole, C. Gonzales, C. ...
M. Porras, C. Solans, C. Gonzalez, _ Martinez, A. Guinart, ...
S. Lin Ee, X. Duan, J.Liew, Q. Dzuy Nguyen, Droplet ...
W. Liu, D. Sun, C. Li, Q. Liu, J. Xu, ...
J. Kyeong Kim, J. Young Jung, Y. Tae Kang, Absorption ...
N. Anton, P. Gayet, J. P. Benoit, P. Saulnier, nano ...
_ N. Uson, M. J. Garcia, C. Solans, Formation of ...
S. M. jafari, Y. He, B heshbhandari _ Optimization of ...
Th. _ Tadros, Applied Surfactants, Wiley-VCH Verlag GmbH & Co. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شکل و پایداری نانوامولسیون ها و بررسی نقش سورفکتانت ها" توسط لیلا حسین سعیدی، گروه مهندسی شیمی دانشگاه سمنان؛ منصور جهانگیری، گروه مهندسی شیمی دانشگاه سمنان؛ مهناز مظاهر اسدی، پژوهشکده بیوتکنولوژی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سورفکتانت ، نانوامولسیون ، امولسیفیکاسیون ، روش PIT ، روش EIP هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4680 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله ضمن معرفی سورفکتانت ها ، طبقه بندی و ارائه برخی کاربردهای آنها ، روشهای مختلف تهیه نانو امولسیون ها (امولسیفیکاسیون با انرژی بالا و انرژی پایین ) را بیان نموده و نقش سورفکتانت ها در تهیه این ترکیبات را بررسی کرده است . نتایج مطالعات در زمینه افزایش پایداری وبهبود عملکرد این ترکیبات ، پدیده(Ostwald Ripening) را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شکل و پایداری نانوامولسیون ها و بررسی نقش سورفکتانت ها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.