کاربرد اپسومیت و دلایل گسترش این کانی در زون های دگرسانی گرمابی حواشی رودخانه قزل اوزم (شمال شرق میانه)
Publish place: 4th Conference of Applied Geology and the Environment
Publish Year: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,844
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CAGE04_034
تاریخ نمایه سازی: 2 مهر 1387
Abstract:
آلونیت ها شاخه بزرگی از سولفاتهای آبدار هستند، که کاربردهای گسترده ای در صنعت دارند. اپسومیت نوعی آلونیت منیزیوم دار است. محدوده مورد مطالعه در شمال شرق میانه و در حواشی رودخانه قزل اوزن قرار دارد. با توجه به مطالعات صورت پذیرفته، وجود زونهای دگرسانی سریسیتیک، آرژیلیک پیشرفته، متوسط و ضعیف، پروپلتیک، کلریتیک، گرایزون، سیلیسی، ژئولیتیک و آلونیتی در این منطقه به اثبات رسید. براساس آزمایشات XRD مشخص گردید که کانی اصلی در زون های آلونیتی منطقه آق کند - هشتجین اپسومیت می باشد. بدلیل فراهم بودن شرایط اولیه از جمله وجود فراوان و منیزیوم کافی در منطقه مورد مطالعه، شاهد گسترش اپسومیت هستیم. در صورت ایجاد زیرساختهای لازم، به راحتی میتوان مقادیر انبوهی کانی اپسومیت از این منطقه استخراج و در صنایع متعدد مورد استفاده قرار داد.
Keywords:
Authors
بهزاد حاج علیلو
استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه پیام نور
بهرام وثوق
دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه پیام نور
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :