سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل لرزه ای کاربرد همزمان ستون سنگی و ژیوتکستایل در خاک مستعد روانگرایی تحت اثربار زلزله به روش اجزا محدود

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 685

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SDUMEW01_388

Index date: 28 April 2017

تحلیل لرزه ای کاربرد همزمان ستون سنگی و ژیوتکستایل در خاک مستعد روانگرایی تحت اثربار زلزله به روش اجزا محدود abstract

روانگرایی یکی از پیچیده ترین و بحث انگیزترین پدیده ها در مهندسی ژیوتکنیک می باشد و بزرگترین تهدید برای سازه های بنا شده بر روی خاک های دانه ای اشباع محسوب می شود . یکی از علل اصلیخرابیها در خلال زلزله ، گسیخته شدن زمین می باشد . در خاک های درشت دانه، فشار منفذی اضافیدینامیکی ایجاد شده توسط بار زلزله ، میتواند منجر به کاهش تنش موثر خاک در حد صفر و در نتیجهروانگرایی شود. روانگرایی ممکن است باعث خرابی های گسترده مانند از دست رفتن ظرفیت باربری پی ها ، نشست زمین ، خرابی سازه های ساحلی و شناوری سازه های مدفون در خاک شود . در اینمیان تقویت و اصلاح قابل اعتماد زمین های مستعد این پدیده از اهمیت فوق العاده برخوردار می باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی کاربرد همزمان ستونهای سنگی و ژیوتکستایل در خاکهای مستعد روانگرایی تحت نیروی زلزله با استفاده از نرم افزار عددی Plaxis می باشد و به بررسی درصد جابجایی ستونهای سنگی ، فاصله ی ژیوتکستایلها نسبت به فاصله ستون های سنگی و تغییرات قطر ستون سنگی پرداخته شده است . نتایج نشان میدهد که با افزایش درصد جابجایی ستون سنگی از 10 به 30 درصد و با ثابت بودن قطر ستون ها و تعداد ژیوتکستایلها ، ضریب اطمینان به میزان 59/2 افزایش می یابد . با کاهش نسبت فاصله ستونها به فاصله ی ژیوتکستایلها از 25/0 به 1/0 ضریب اطمینان از 57/2 به 75/4 افزایش پیدا می کند . با افزایش نسبت فاصله ستونهای سنگی به فاصله ی ژیوتکستایلها از 2/0 به 33/0 ضریب اطمینان به میزان 99/2 افزایش می یابد و همچنین با افزایش قطر ستونهای سنگی از 1 به 5/2 متر ، شاهد افزایش ضریب اطمینان از 57/2 به 13/4 هستیم .

تحلیل لرزه ای کاربرد همزمان ستون سنگی و ژیوتکستایل در خاک مستعد روانگرایی تحت اثربار زلزله به روش اجزا محدود Keywords:

تحلیل لرزه ای کاربرد همزمان ستون سنگی و ژیوتکستایل در خاک مستعد روانگرایی تحت اثربار زلزله به روش اجزا محدود authors

وحید مظفری

کارشناس ارشد سازه ، گروه عمران ، واحد ملایر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، ملایر

واحد قیاسی

استادیار گروه عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه ملایر، ملایر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
متضی اسماعیلی، سید مهراب حکیم پور، (1393) تلیل عددی تاثیر ...
Poorooshasb HB, Meyerhof GG, (1996) "Analysis of behavior of stone ...
Ambily AP, Grandhi SR, (2007) "Behavior of stone columns based ...
A Zahmatkesh and Assker J Choobbasti _ (2010) "Settlement evaluation ...
Kumar A, Walia BS, (2006), "Bearing capacity of square footings ...
Madhavi LG, Somwanshi A, (2009), "Bearing capacity of square footings ...
Han J, Gabr MA (2002), "Numerical analysis of ge _ ...
Deb K, Chandra S, Basudhar PK, (2008), "Response of multilayer ...
Deb K, Samadhiya NK, Namdeo JB, (2011), "Laboratory model studies ...
Plaxis 8.5, _ (2007).Finite element program for geotechnical applications ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل لرزه ای کاربرد همزمان ستون سنگی و ژیوتکستایل در خاک مستعد روانگرایی تحت اثربار زلزله به روش اجزا محدود" توسط وحید مظفری، کارشناس ارشد سازه ، گروه عمران ، واحد ملایر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، ملایر؛ واحد قیاسی، استادیار گروه عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه ملایر، ملایر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلکسیس ، روانگرایی ، زلزله ، ژیوتکستایل ، ستون سنگی ، ضریب اطمینان هستند. این مقاله در تاریخ 8 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 685 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روانگرایی یکی از پیچیده ترین و بحث انگیزترین پدیده ها در مهندسی ژیوتکنیک می باشد و بزرگترین تهدید برای سازه های بنا شده بر روی خاک های دانه ای اشباع محسوب می شود . یکی از علل اصلیخرابیها در خلال زلزله ، گسیخته شدن زمین می باشد . در خاک های درشت دانه، فشار منفذی اضافیدینامیکی ایجاد شده توسط بار ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل لرزه ای کاربرد همزمان ستون سنگی و ژیوتکستایل در خاک مستعد روانگرایی تحت اثربار زلزله به روش اجزا محدود با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.