سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه شاخص های آسیب پذیری محاسبه شده با استفاده از مدلهای DRASTIC و GODS در برابر حضور آلودگی و انتخاب مدل بهینه

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,731

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAGE04_121

Index date: 23 September 2008

مقایسه شاخص های آسیب پذیری محاسبه شده با استفاده از مدلهای DRASTIC و GODS در برابر حضور آلودگی و انتخاب مدل بهینه abstract

پتانسیل آسیب پذیری سفره آب زیرزمینی دشت یزد- اردکان نسبت به آلودگی سطحی با استفاده از مدل DRASTIC (دراستیک) و GODS (گادز) در محیط GIS برآورد شد و نقشه آسیب پذیری منطقه بدست آمد. بر اساس نقشه بدست آمده در مدل دراستیک 15 درصد از مساحت منطقه دارای آسیب پذیری متوسط، 75 درصد از منطقه دارای آسیب پذیری کم و 10 درصد از مساحت منطقه در محدوده آسیب پذیری قابل اغماض قرار دارد. بر اساس نقشه بدست آمده از مدل 21،6GODS درصد از منطقه دارای بودجه آسیب پذیری کم، 65،5 درصد از منطقه در محدوده آسیب پذیری متوسط و 10 درصد از منطقه دارای آسیب پذیری زیاد است. با توجه به اینکه اطلاعات مورد استفاده برای 3 پارامتر از 4 پارامتر مورد استفاده در مدل GODS با 3 پارامتر از 7 پارامتر مورد استفاده در مدل دراستیک مشابه است، تنها تفاوت این دو مدل در رتبه و و زنهای اختصاص داده شده به هر پارامتر و محدوده ها می باشد. نقشه های آسیب پذیری بدست آمده از دو مدل انطباق بسیار زیادی با همدیگر دارند و با توجه به یکسان بودن اطلاعات مورد استفاده در هر مدل اختلاف بین این دو نقشه به این دلیل است که مدل GODS نسبت به مدل DRASTIC آسیب پذیری را بیشتر محاسبه می کند از نرم افزار ArcGIS و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) جهت محاسبات و تجزیه تحلیل استفاده گردید سیستم اطلاعات ابزار مناسبی برای بررسی و آنالیز حساسیت پذیری آب زیرزمینی نسبت به آلودگی می باشد.

مقایسه شاخص های آسیب پذیری محاسبه شده با استفاده از مدلهای DRASTIC و GODS در برابر حضور آلودگی و انتخاب مدل بهینه Keywords:

مقایسه شاخص های آسیب پذیری محاسبه شده با استفاده از مدلهای DRASTIC و GODS در برابر حضور آلودگی و انتخاب مدل بهینه authors

محسن بمانی احمدآبادی

کارشناسی ارشد آبشناسی، دانشگاه سیستان و بلوچستان

مهدی ادری مقدم

استادیار دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Yanxin, W, Broder. J. Merkel, Yilian L., Hui, Ye., Surong. ...
El-Nagha, A, Hammour. N, Kuisi, M, 4GIS-based evolution of groundwater ...
Moncrieff, J.E, 4Numerical modeling as a tool in the unde ...
Aller L, Bennet T, Lehr JH, Petty RJ DRASTIC: *standardized ...
Foster, S., Hirata, R.C.A., Gro undwater Pollution risk assessmen. A ...
Foster .S. et al, groundwater quality protection, a guide for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه شاخص های آسیب پذیری محاسبه شده با استفاده از مدلهای DRASTIC و GODS در برابر حضور آلودگی و انتخاب مدل بهینه" توسط محسن بمانی احمدآبادی، کارشناسی ارشد آبشناسی، دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ مهدی ادری مقدم، استادیار دانشگاه سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش زمین شناسی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب زیرزمینی، آلودگی، آبخوان یزد- اردکان، GODS ،DRASTIC هستند. این مقاله در تاریخ 2 مهر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1731 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پتانسیل آسیب پذیری سفره آب زیرزمینی دشت یزد- اردکان نسبت به آلودگی سطحی با استفاده از مدل DRASTIC (دراستیک) و GODS (گادز) در محیط GIS برآورد شد و نقشه آسیب پذیری منطقه بدست آمد. بر اساس نقشه بدست آمده در مدل دراستیک 15 درصد از مساحت منطقه دارای آسیب پذیری متوسط، 75 درصد از منطقه دارای آسیب پذیری کم و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه شاخص های آسیب پذیری محاسبه شده با استفاده از مدلهای DRASTIC و GODS در برابر حضور آلودگی و انتخاب مدل بهینه با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.