سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تبیین جامعه شناختی عرصه های عمومی و خصوصی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 587

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAUC01_303

Index date: 30 May 2017

تبیین جامعه شناختی عرصه های عمومی و خصوصی abstract

معماری و فرهنگ رابطه متقابل و دوسویه دارند ، از یک طرف معماری به فرهنگ تاثیر می گذارد و از طرف دیگر فرهنگ نسبت می نمایی تاثیرگذار است. از این رو معماری نقش مهمی در شکل گیری روابط و فرهنگ مردمان دارد. و پس از رسیدن بمانی، فضا هست، کلزا پدیده ای است چند بعدی بحث تازه ای اجتماعی است که برآیند و بازتاب شرایط اجتماعی است. آنچه که از دیرباز در معماری ایرانی به چشم می خورد، درون گرایی در فضای معماری گذشته بوده است، از ویژگی های مهم در هم گرایی، نداشتن ارتباط بصری مستقیم فضاهای داخلی با بیرون از خانه است، در این سبک معماری، اهمیت و سلسله مراتب رعایت می شد، فرهنگ سنتی ایرانی خانه ها حریم اندرونی و بیرونی داشتند تا چشم بیگانه به نام استخوان نیفتد، مرزی میان محرمان ساکن خانه وجود نداشته و فضاهای درب خانه نیاز اهل خانه را تامین می کرد و تزیینات پخش اندرونی آن بسیار غنی تر از بخش بیرونی است. اما با گذشت زمان مقامات معماری برون گرا، جایگزین معماری درون گرا شد. توجه به ظاهر و تزیینات نمای بیرونی، برداشته شدن دیدارهای آشپزخانه اوباما قابل رویت بودن اتاق ها، و برداشته شدن اندرونی و بیرونی، تخصیص یافتن افتاده شخصی پدران و پسران به یک نسبت، افزایش پنجره ها و گشودگی به فضاهای بیرون از تحولات مدرن است و ریشه سنتی ندارد. در این نوشتار تلاش می شود که به تبیین جامعه شناختی غذاهای عمومی و خصوصی ایران بر اساس نظریه تونیس بپردازیم. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی و کتابخانه ای است.

تبیین جامعه شناختی عرصه های عمومی و خصوصی Keywords:

تبیین جامعه شناختی عرصه های عمومی و خصوصی authors

حامد صالح پور

کارشناسی عمران،مدیر موسسه آموزش و پژوهش ایده عمارت

صدیقه آیینی

کارشناسی ارشد مطالعات امور جوانان،دبیر کارگروه پژوهشی ایده عمارت

حمید رادویسی

کارشناسی ارشد روانشناسی ورزشی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ازکیا، مصطفی و غفاری، غلامرضا(1384). جامعه شناسی توسعه، انتشارات کیهان، ...
ارجمندی، غلامرضا و نوروزی، ابوالقاسم(1389). حل منازعات قومی در میان ...
اهی زاده، محمد حسن و سیروسی، راضیه(1393). الگو سازی مسکن ...
پیرنیا، محمدکریم(1384). آشنایی با معماری اسلامی ایران، تهران، سروش دانش. ...
چلبی، مسعود(1375) جامعه شناسی نظم، نشر نی، چاپ اول، تهران. ...
[ء] حیدرآبادی، ابوالقاسم و صالح آبادی، راهیم(1391). گونه شناسی اعتماد ...
حبوری، حبیب و معیدفر، سعید(1389). بررسی میزان فردگرایی فرزندان در ...
علی الحسابی، مهران و کرانی، نعیمه‌(1391). عوامل تاثیر گذار بر ...
قاسمی، حمید(بی تا). نظریه ها و مبانی ارتباط جمعی، تهران: ...
امشیری، سید رحیم و جعفرنپاد، سیده فضه و رجبی، آزیتا(1390). ...
اولیزاده اوغانی، محمدباقر و اکبر(1391). مهمان و جلوه آن در ...
هدایت، اعظم و طباطبائیان، سید مرضیه (1391). بررسی عناصر شکل ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تبیین جامعه شناختی عرصه های عمومی و خصوصی" توسط حامد صالح پور، کارشناسی عمران،مدیر موسسه آموزش و پژوهش ایده عمارت؛ صدیقه آیینی، کارشناسی ارشد مطالعات امور جوانان،دبیر کارگروه پژوهشی ایده عمارت؛ حمید رادویسی، کارشناسی ارشد روانشناسی ورزشی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس سالانه بین المللی عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عرصه عمومی، عرصه خصوصی، جامعه شناسی، سنتی، مدرن هستند. این مقاله در تاریخ 9 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 587 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری و فرهنگ رابطه متقابل و دوسویه دارند ، از یک طرف معماری به فرهنگ تاثیر می گذارد و از طرف دیگر فرهنگ نسبت می نمایی تاثیرگذار است. از این رو معماری نقش مهمی در شکل گیری روابط و فرهنگ مردمان دارد. و پس از رسیدن بمانی، فضا هست، کلزا پدیده ای است چند بعدی بحث تازه ای اجتماعی است ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تبیین جامعه شناختی عرصه های عمومی و خصوصی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.