سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری طبیعی ، پیوند دهنده رابطه انسان و طبیعت

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,951

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAUC01_460

Index date: 30 May 2017

معماری طبیعی ، پیوند دهنده رابطه انسان و طبیعت abstract

با توجه به اینکه انسان ها از همان شروع بشریت در دل طبیعت رشد یافته و زندگی خود را گذرانده اند، طبیعت را الگویی مناسب جهت تکامل و رشد محیط زندگی می دانند. بنابراین شکل گیری معماری در محیط های طبیعی و بدون دخالت در محیط پیرامون دارای ارزش و اهمیت والایی است که باید آن ها را شناخت و در حفظ آن ها بکوشیم. در این مقاله به تعاریف طبیعت و ارتباط آن با انسان به هنر و همچنین معماری ارگانیک و بیوتیک چه معماری در ارتباط با طبیعت بود پرداخته شده و چند نمونه موردی از معماری طبیعی و نحوه ایجاد آن ها را مورد بررسی قرار داده است. هدف از این پژوهش بررسی ساختار معماری طبیعی و چگونگی ایجاد آن در بافتی ارگانیک بود که با انتخاب و ارایه نمونه هایی موردی از معماری طبیعی به چگونگی مقابله با عناصر آن پرداخته شده است که که به روش کتابخانه ای و میدانی مورد بررسی قرار گرفته است و به این نتیجه می توان رسید که معماری طبیعی از نظر هندسی شکل تکامل یافته غارهای نخستین بود که بر اساس مصالح همساز با آن محیط شکل گرفته و به صورتی کاملا زیبا، پیوندی تنگاتنگ را بین انسان و طبیعت برقرار کرده است و جایگاهی ویژه در ایجاد محیط مطلوب برای انسان دارد.

معماری طبیعی ، پیوند دهنده رابطه انسان و طبیعت Keywords:

معماری طبیعی ، پیوند دهنده رابطه انسان و طبیعت authors

مهدی شیبانی

عضو هیات علمی دانشگاه بهشتی و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر گروه معماری

محیا رنجبران

دانشجو دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر گروه معماری

اعظم هدایت

دانشجو دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر گروه معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نقی زاده، محمد، (1384)، جایگاه طبیعت و محیط زیست در ...
روکا، الکساندو، " معماری طبیعی"، ترجمه : صمد محمد ابراهیم ...
آنتونیادس، آنتونی سی، (1383) _ بوطیقای معماری (چاپ دوم) ، ...
گلپرور فرد، نازنین، (1385)، «انسان، طبیعت، معماری»، تهران. ...
نصر، سید حسین، (1386)، " دین و نظم طبیعت، (چاپ ...
آقبادیان، وحید، (1382)، "مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب"، ...
آنوربرگ -شولتز، ‌کریستین _ (1388)"روح مکان : به سوی پدیدارشناسی ...
آگلابچی، محمود، زینالی فرید، آیدا، (1391)، "معماری آرکی تایپی(کهن الگویی)، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری طبیعی ، پیوند دهنده رابطه انسان و طبیعت" توسط مهدی شیبانی، عضو هیات علمی دانشگاه بهشتی و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر گروه معماری؛ محیا رنجبران، دانشجو دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر گروه معماری؛ اعظم هدایت، دانشجو دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر گروه معماری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس سالانه بین المللی عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طبیعت ، معماری طبیعی ، ارگانیک ، بیونیک، انسان و طبیعت هستند. این مقاله در تاریخ 9 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1951 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اینکه انسان ها از همان شروع بشریت در دل طبیعت رشد یافته و زندگی خود را گذرانده اند، طبیعت را الگویی مناسب جهت تکامل و رشد محیط زندگی می دانند. بنابراین شکل گیری معماری در محیط های طبیعی و بدون دخالت در محیط پیرامون دارای ارزش و اهمیت والایی است که باید آن ها را شناخت و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری طبیعی ، پیوند دهنده رابطه انسان و طبیعت با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.