سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر منبع تغذیه پیچه های میدان چنبره ای توکامک های ابر سانای جهان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,346

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DSCONF03_045

Index date: 9 June 2017

مروری بر منبع تغذیه پیچه های میدان چنبره ای توکامک های ابر سانای جهان abstract

تولید انرژی با استفاده از گداخت هسته ای از روشهای نوینی است که مورد توجه کشورهای جهان قرار گرفته است یکی از بهترین دستگاه ها برای رسیدن به گداخت هسته ای دستگا توکامک ابر رسانا می باشد این دستگاه با ایجاد میدانهای مغناطیسی قوی، پلاسما را محصور می کنند تا در یک شرایط خاص گداخت هسته ای توکامک ابر رسانا می باشد این دستگاه با ایجاد میدانهای مغناطیسی قوی پلاسما را محصور می کنند تا در یک شرایط خاص گداخت هسته ای رخ دهد میدان مغناطیسی چنبره ای نقشی اساسی در محصورسازی پلاسما دارد در توکامک ها برای تولید میدان چنبره ای قوی از منابع تغذیه ای استفاده می شود که بتوانند جریانی در حدود چند ده کیلو آمپر را تولید کنند. از این رو چنین منابع تغذیه ای که برای شارژ پیچه های ابر رسانای تو کامک مورد استفاده قرار می گیرند بسیار منحصر به فرد بوده و نیازمند طراحی دقیقی می باشد از این رو در این مقاله طراحی های مورداستفاده ابرای منابع تغذیه پیچه میدان چنبره ای تا کامک های ابر رسانای EAST /KSTAR و ITER مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است بخشهای مختلف این منبع تغذیه در هر سه توکامک ابر رسانا متفاوت بوده است در بخش مبدل AC/DC طراحی مورد استفاده در دو توکامک ITER و EAST به هم نزدیکتر بوده و تفاوت اساسی با مبدل مورد استفاده در KSTAR دارند مبدل دو توکامک ITER و EAST دارای عملکرد قابل قبول بوده و در مقای با مبدل مورد استفاده در توکامک KSTAR ارزانتر نیز می باشند در بخش سیستم تخلیه نکند و سریع پیچه های ابررسانا در مواقع مورد نیاز نیز تو کامک های KSTAR و ITER در مقایسه با توکامک EAST دارای طراحی بهتری بوده و می توانند با ایمنی و قابلیت اطمینان بالا در شرایط مخمتلف عملکرد بهتری داشته باشد.

مروری بر منبع تغذیه پیچه های میدان چنبره ای توکامک های ابر سانای جهان Keywords:

مروری بر منبع تغذیه پیچه های میدان چنبره ای توکامک های ابر سانای جهان authors

کاظم حقدار

پژوهشگر پژوهشکده گداخت هسته ای و پلاسما، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران

حامد رنجزاد

پژوهشگر پژوهشکده گداخت هسته ای و پلاسما، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران

ناصر علی نژاد

استادیار پژوهشکده گداخت هسته ای و پلاسما پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Y. Hyung-Lyeol, KSTAR Construction and commissioning, International Toki Conference, Japan, ...
K. Kim et al, Status of the KSTAR Superconducting Magnet ...
J. H. Choi et al Superconducting Magnet Power Supply System ...
X. Liuwei et al, The Design of Quench Protection of ...
X. Liuwei et al, The Design and Testing Result of ...
J. Tao et al, ITER Coil Power Supply and Distribution ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری بر منبع تغذیه پیچه های میدان چنبره ای توکامک های ابر سانای جهان" توسط کاظم حقدار، پژوهشگر پژوهشکده گداخت هسته ای و پلاسما، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران؛ حامد رنجزاد، پژوهشگر پژوهشکده گداخت هسته ای و پلاسما، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران؛ ناصر علی نژاد، استادیار پژوهشکده گداخت هسته ای و پلاسما پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله منبع تغذیه، پیچه میدان چنبره ای، توکامک ابر رسانا، مدار تخلیه کند، مدار تخلیه سریع هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1346 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تولید انرژی با استفاده از گداخت هسته ای از روشهای نوینی است که مورد توجه کشورهای جهان قرار گرفته است یکی از بهترین دستگاه ها برای رسیدن به گداخت هسته ای دستگا توکامک ابر رسانا می باشد این دستگاه با ایجاد میدانهای مغناطیسی قوی، پلاسما را محصور می کنند تا در یک شرایط خاص گداخت هسته ای توکامک ابر رسانا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر منبع تغذیه پیچه های میدان چنبره ای توکامک های ابر سانای جهان با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.