تحلیل تنش مخزن آب 8000 لیتری خودرو آتش نشانی تحت بارگذاری تلاطم
Publish place: 3rd International Conference on Recent Innovation in Industrial Engineering and Mechanical Engineering Conference
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 545
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NRIME03_180
تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396
Abstract:
در این تحقیق هدف بدست آوردن فشار وارده به مخزن خودرو آتش نشانی بوسیله شبیه سازی اندر کنش سازه- سیال (F.S.I) طی حالت ترمزگیری، با ایجاد شتاب منفی 1.5g و با در نظر گرفتن شتاب جاذبه زمین، می باشد که در نتیجه آن میدان تنش در بحرانی ترین نقطه مخزن که تحت بار تلاطم (Sloshing) خسته شده و دچار واماندگی می شود بدست آورده شود. برای بررسی این تحقیق از مخزن آب آتش نشانی به حجم 8000 لیتر که بر روی شاسی فرعی خودرو مونتاژ می شود با ضخامت ورق 4 میلیمتر از جنس فولاد زنگ نزن 316 کم کربن بهره گرفتهشده است. در این مخزن 2 موج گیر عرضی و 12 عدد موج گیر طولی موجود می باشد ، شایان ذکر است که برای مدل سازی این مخزن از نرم افزار CATIA و برای شبیه سازی اندرکنش سازه-سیال (F.S.I) این مدل از نرم افزار ANSYS Fluent که با ماژول Trasient نرم افزار ANSYS v15 کوپل دو طرفه می شود بهره گرفته شده است. همچنین جهت انطباق نتایج شبیه سازی با نتایج تجربی، یک نمونه مخزن آب خودرو فرودگاهی به حجم 8000 لیتر را مورد آزمایش قرار دادیم، نتایج اینگونه نشان می دهد که میزان تنش ایجاد شده با توجه به شتاب واردهکم بوده و در مقایسه با حد تسلیم فولاد زنگ نزن 316 بسیار پایین تر بدست آمده است، ولی با توجه به تناوب بار های حاصله از حالت ترمزگیریخودرو، منجر به خسته شدن و نهایتا واماندگی ماده در زمان دو سال و نیم در بحرانی ترین بخش از مخزن خواهد شد.
Authors
حامد معیری کاشانی
استادیار،دانشکده فنی و مهندسی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
پوریا عنایت الهی
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک طراحی کاربردی، دانشکده فنی و مهندسی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :