سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خصوصیات شیب ودرصدبازشدگی کف مشبک درآبگیرهای کفی با استفاده از مدل فیزیکی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,625

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IDNC02_302

Index date: 6 October 2008

بررسی خصوصیات شیب ودرصدبازشدگی کف مشبک درآبگیرهای کفی با استفاده از مدل فیزیکی abstract

آبگیر کفی از سازه های هیدرولیکی است که می تواند جایگزین مناسبی برای روشهای فعلی آبگیری در رودخانه های کوهستانی (بخصوص برای نیروگاههای برق آبی جریانی ) باشد. هزینه پایین ، نیاز به مراقبت کمتر وامکان انحراف صددرصد جریان رودخانه در زمان کم آبی از جمله مزایای آن است . ضمن اینکه بر خلاف روش معمولی احداث سدهای انحرافی ، رژیم طبیعی رودخانه حفظ می گردد. آبگیرهای کفی سازه هائی هستند شامل یک سرریزبا ارتفاع کم که در عرض رودخانه ساخته شده ودر قسمت پائین دست آن (زیر شیب ) کانالی جهت انحراف آب رودخانه در نظر گرفته می شود .تمام این شرایط با بررسی توام هیدرولیکی و هندسه آن می تواند در جهت رفع مشکل آبگیری بخصوص سر شاخه ها بهترین گزینه باشد. از جمله پارامترهای مهم طراحی در این سازه برآورد دبی انحراف در شرایط هیدرولیکی متفاوت می باشد . ازاین رو هدف اصلی در این مطالعه تعیین ضریب دبی انحراف تحت اثر شیب ها ودرصدهای متفاوت کف مشبک می باشد. برای رسیدن به این هدف ابتدا با استفاده ا ز آنالیز ابعادی رابطه کلی بی بعد استخراج وسپس برای تعیین ضرایب این معادله ، آزمایشهای مختلفی انجام گرفت . این آزمایشها در فلومی به عرض 60 سانتی متر در آزمایشگاه هیدرولیک شهید چمران وبر روی مدل آشغالگیر که در آنها شیب ودرصد بازشدگی متفاوت بود انجام گرفت . تحت شرایط متفاوت هیدرولیکی ورسوب وبا بکاربردن داده های حاصل از این آزمایشها روابط متعددی مورد بررسی وبهترین رابطه انتخاب گردید. در نهایت نتایج این مطالعه نیز با نتایج محققین دیگر نیز مقایسه گردید.

بررسی خصوصیات شیب ودرصدبازشدگی کف مشبک درآبگیرهای کفی با استفاده از مدل فیزیکی Keywords:

بررسی خصوصیات شیب ودرصدبازشدگی کف مشبک درآبگیرهای کفی با استفاده از مدل فیزیکی authors

امیر عباس کمان بدست

استادیار گروه آبیاری ، دانشگاه آزاد اسلامی اهواز

محمود شفاعی بجستانی

استاد گروه سازه های آبی ، دانشکده مهندسی علوم آب ، دانشگاه شهید چمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شفاعی بجستان، محمود و غلامحسین شکوهی راد (1376)" بررسی آزمایشگاهی ...
فغفورمغربی، محمود و مهدی رزاز (1385)" بررسی عددی وآزمایشگاهی رفتار ...
Mostkow, M.A. (1957) "A Theoretical Study of Bottom Type Water ...
.[4] Noseda, G. (1955) "Operation and Design of Bottom Intake ...
Sandro brunella . willi H. hager , F. ASCE , ...
Subramanya, K. and D. Sengupta (1981) "Flow through Bottom Racks", ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی خصوصیات شیب ودرصدبازشدگی کف مشبک درآبگیرهای کفی با استفاده از مدل فیزیکی" توسط امیر عباس کمان بدست، استادیار گروه آبیاری ، دانشگاه آزاد اسلامی اهواز؛ محمود شفاعی بجستانی، استاد گروه سازه های آبی ، دانشکده مهندسی علوم آب ، دانشگاه شهید چمران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبگیر کفی ، دبی انحراف هستند. این مقاله در تاریخ 15 مهر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1625 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آبگیر کفی از سازه های هیدرولیکی است که می تواند جایگزین مناسبی برای روشهای فعلی آبگیری در رودخانه های کوهستانی (بخصوص برای نیروگاههای برق آبی جریانی ) باشد. هزینه پایین ، نیاز به مراقبت کمتر وامکان انحراف صددرصد جریان رودخانه در زمان کم آبی از جمله مزایای آن است . ضمن اینکه بر خلاف روش معمولی احداث سدهای انحرافی ، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خصوصیات شیب ودرصدبازشدگی کف مشبک درآبگیرهای کفی با استفاده از مدل فیزیکی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.