بررسی رفتار سازه و سدهای خاکی کوتاه و بلند تحت اثر زلزله های حوزه نزدیک

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 485

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICAUCAE01_1386

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

Abstract:

رکوردهای حاصل از زلزله های حوزه نزدیک به جهت نزدیکی فاصله محل منبع انتشار موج دارای خواص ویژه ای هستند که رفتار آن ها را از سایر رکوردها متفاوت ساخته است . زلزله های حوزه نزدیک دارای شتاب بالاتر و محتوای فرکانس های بالا نسبت به حوزه دور می باشند. نگاشت این زلزله ها ، خصوصا زمانی که تحت انتشار گسلش قرار می گیرند ، دارای پالس های پریود بلند با دامنه بزرگ می باشد که اغلب در ابتدای رکورد زلزله دیده می شود.در این مقاله اثر مولفه قایم زلزله های حوزه نزدیک وپاسخ سازه ها روی سه ساختمان 4، 8 و 12 طبقه با مهاربندهای خارج از مرکز بررسی شده اند. تحلیل طیفی و تحلیل دینامیکی روی سازه ها انجام شده است. از 11 زلزله حوزه نزدیک که در فاصله کمتر از 10 کیلومتر ثبت شده ، استفاده شده است . و در ادامه رفتار دینامیکی سدهای خاکی با پریودهای مختلف همانند بزرگنمایی شتاب در ارتفاع ،تغییر مکان ماندگار افقی در ارتفاع سد در اثر 4 شتاب نگاشت مختلف حوزه نزدیک با روش هم پایه سازی به طیف مورد ارزیابی واقع شده است. نتایج بیانگر آن است که اثر مولفه قایم در سازه با افزایش ارتفاع سازه بیشتر شده ، در نتیجه باید در ساختمان های بلند اثر مولفه قایم زلزله های حوزه نزدیک را در نظر بگیریم. و سازه ها با مهاربند های خارج از مرکز با در نظر گرفتن رفتار برشی تیر پیوند ، رفتار خوبی را در برابر زلزله های حوزه نزدیک از خود نشان می دهند. و نتیجه ی بدست آمده در مورد سدها این است که سد های بلند در برابر نگاشت های حوزه نزدیک نسبت به سدهای کوتاه دارای پاسخ های بحرانی تری می باشند.

Keywords:

زلزله های حوزه نزدیک , اثر مولفه قایم , تحلیل طیفی , تحلیل دینامیکی , مهاربند های خارج از مرکز , سدهای خاکی با ارتفاع مختلف

Authors

مجید شهبازیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- سازه

شایان دانش مایه

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی حمل و نقل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • تهرانی زاده، م-رحیم لباف زاده، "پارامترهای موثر پاسخ سازه ها ... [مقاله کنفرانسی]
  • I nternationa l Conference on Architectu re, Urbanism, Civil Eng ...
  • March 2016, Tehran, Iran, Institute of Art and Architecture (SID) ...
  • Anderson, J.C , Bertero , V.V(1987) _ Uncertainties in establishing ...
  • نمایش کامل مراجع