سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میزان تاثیر حس دلبستگی به مکان بر بهبود زندگی کودکان بی سرپرست

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,191

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BGCONF02_070

Index date: 1 July 2017

بررسی میزان تاثیر حس دلبستگی به مکان بر بهبود زندگی کودکان بی سرپرست abstract

دلبستگی به مکان نقطه تلاقی عناصر کالبدی، فعالیت ها و مفاهیم ذهنی نسبت به مکان است. این حس دلبستگی موجب تبدیل فضا به مکانی با ویژگی های حسی و رفتاری خاص برای افراد می شود. خانه با ابعاد مختلف معنایی ، کارکردی و کالبدی می تواند نقش مهمی در ارتقای کیفی زندگی افراد خانواده ایفا کند . با در نظر گرفتن نقش مهم و اساسی خانواده در نظام اجتماعی و با توجه به عوامل موثر بر دلبستگی افراد به محل سکونت می توان نقش موثری بر بهبود کیفیت جامعه ایفا کرد. کودکان در هرجامعه ای نماد پویش وتحرک وتداوم خانواده ها و نیز نماد علاقه مندی مردمان جوامع به پایداری نسل های پس از خویش است. حال آنکه در عصر حاضر، جامعه ما و البته بسیاری از جوامع دنیا با یک دشواری و معضل بزرگی به نام کودکان بی سرپرست روبرو هستند. کودکان بی گناهی که در شرایط خاص خانوادگی خود را از دست می دهند و به اجبار بی سرپرست می شوند. مشکلات این کودکان نداشتن احساس امنیت و برطرف نشدن نیازهای آنهاست ،که ما در این تحقیق با بررسی مولفه های دلبستگی به مکان و افزایش آنها سعی در از بین بردن این مشکلات و در نتیجه ارتقاء سطح کیفی زندگی این کودکان داریم.

بررسی میزان تاثیر حس دلبستگی به مکان بر بهبود زندگی کودکان بی سرپرست Keywords:

بررسی میزان تاثیر حس دلبستگی به مکان بر بهبود زندگی کودکان بی سرپرست authors

علی دشتی شفیعی

دکترای معماری و فوق تخصص شهرسازی از دانشگاه معماری و شهرسازی از دانشگاه معماری و شهرسازی ونیز آیتالیا، مدیر گروه معماری و شهرسازی دانشگاه شمال آمل و استاد راهنمای خارجی دانشگاه معماری ونیزآیتالیا

صدیقه فلاح ساروکلایی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی معماری،موسسه غیرانتفاعی صنعتی مازندران بابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صیادی، مژده، معماری برای کودکان بی سرپرست، انتشارات گوهر دانش، ...
لاحت، محمد صادق، مفهوم حس مکان و عوامل شکل دهنده ...
آلتمن، ایروین، محیط و رفتارهای اجتماعی(خلوت، فضای شخصی، قلمووازدحام.اعلی نمازیان، ...
لنگ جان، آفرینش نظریه معماری نقش لوم رفتاری در طراحی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی میزان تاثیر حس دلبستگی به مکان بر بهبود زندگی کودکان بی سرپرست" توسط علی دشتی شفیعی، دکترای معماری و فوق تخصص شهرسازی از دانشگاه معماری و شهرسازی از دانشگاه معماری و شهرسازی ونیز آیتالیا، مدیر گروه معماری و شهرسازی دانشگاه شمال آمل و استاد راهنمای خارجی دانشگاه معماری ونیزآیتالیا؛ صدیقه فلاح ساروکلایی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی معماری،موسسه غیرانتفاعی صنعتی مازندران بابل نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی جغرافیاو برنامه ریزی،معماری و شهرسازی نوین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کودکان بی سرپرست، دلبستگی به مکان،سطح کیفی زندگی هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1191 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دلبستگی به مکان نقطه تلاقی عناصر کالبدی، فعالیت ها و مفاهیم ذهنی نسبت به مکان است. این حس دلبستگی موجب تبدیل فضا به مکانی با ویژگی های حسی و رفتاری خاص برای افراد می شود. خانه با ابعاد مختلف معنایی ، کارکردی و کالبدی می تواند نقش مهمی در ارتقای کیفی زندگی افراد خانواده ایفا کند . با در نظر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میزان تاثیر حس دلبستگی به مکان بر بهبود زندگی کودکان بی سرپرست با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.